Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Επιθυμία του Αναστασιάδη το κούρεμα των καταθέσεων

Η Γερμανική πρεσβεία στη Κύπρο με ανακοίνωση της κατονομάζει ως εμπνευστή του κουρέματος των καταθέσεων τον Νίκο Αναστασιάδη τονίζοντας μάλιστα ότι αποτελούσε "σαφή επιθυμία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας" .


Γιατί κατέφυγε στο κούρεμα των καταθέσεων ο πρόεδρος Αναστασιάδης ως πολιτικός εκφραστής του ληστρικού κυπριακού χρηματοπιστωτικού συστήματος ας ζητήσουν να μάθουν οι καταθέτες που υπέστησαν το κούρεμα.
Αν στην ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας προστεθεί και η προεκλογική διαβεβαίωση του Νίκου Αναστασιάδη περί μη αποδοχής κουρέματος καταθέσεων και περί κόκκινης γραμμής τότε βρισκόμαστε ενώπιον προσχεδιασμένης απάτης εις βάρος του κυπριακού λαού που πρέπει άμεσα να επιληφθεί η δικαιοσύνη .
Δυστυχώς όμως το Ζυριχικό κατακτητικό σύνταγμα προστατεύει τους προέδρους της δημοκρατίας παρέχοντας τους ασυλία για κάθε έγκλημα και προδοσία . Υπό την σκέπη του κατακτητικού συντάγματος προστατεύθηκε και ο ολετήρας Χριστόφιας για την υπόθεση στο Μαρί αλλά και για τις προδοτικές παραχωρήσεις στους κατακτητές στο τραπέζι της ντροπής και της υποχώρησης που εγκαινίασε ο Μακάριος .
Με λίγα λόγια ο κυπριακός ελληνισμός είναι αλυσοδεμένος στα κουπιά ενός πλοίου που στο τιμόνι του βρίσκονται απατεώνες και προδότες προστατευμένοι από νόμους που έθεσαν οι εγγλέζοι κατακτητές.
Ξυπνάτε σκλάβοι και σπάστε τις αλυσίδες σας πριν βρεθείτε πνιγμένοι στο βυθό της θάλασσας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.