Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αναφορά Ντέλιας Βελκουλέσκου


Από τα λεγόμενα της Ντέλιας  Βελκουλέσκου φαίνεται εκ πρώτης όψεως να κόβεται η εισροή μαύρου  χρήματος στις κυπριακές τράπεζες μιας και τέθηκαν υπό την αυστηρή παρακολούθηση της τρόικας καθώς και οι μαύρες εργασίες των τραπεζικών μεγαλο-υπαλλήλων και των τραπεζιτών μετόχων.

Τούτο σημαίνει πως οι τραπεζικές εργασίες θα συρρικνωθούν αφενός και αφετέρου θα στοχεύσουν προς εξυπηρέτηση της πλουτοκρατίας που τυγχάνει επιπλέον  προστασίας από το πολιτικό σύστημα του κομματικού συμμοριτισμού. Το αποτέλεσμα θα είναι η περεταίρω διάλυση της μικρομεσαίας επιχείρησης και η δραματική αύξηση της ανεργίας.
Στα πλαίσια αυτά ειδικά η τράπεζα Κύπρου που συγκεντρώνει το βάρος της μεθοδευμένης κρίσης θα είναι δύσκολο να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της εσωτερικής αγοράς οπότε και θα είναι εκτεθειμένη στο ενδεχόμενο κατάρρευσης και πτώχευσης.
Προειδοποιούμε τους αναγνώστες μας και οπαδούς μας να είναι προσεκτικοί διότι σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσουν ακόμα και τις ελάχιστες καταθέσεις τους.
Επίσης να μην ανησυχούν από την κατάρρευση του ληστρικού τραπεζικού συστήματος διότι θα είναι μια ευκαιρία επαναστατικών αλλαγών . Η κατάρρευση του παρόντος τραπεζικού συστήματος και της τραπεζοκρατίας ( δηλαδή της σχέσης χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και κομματοκρατικής κοινοβουλευτικής τυραννίας )  ισοδυναμεί με πτώση των τειχών της φυλακής που εντός της είναι εγκλεισμένες οι λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις.
Ότι καταστρέφει το τυραννικό οικονομικο-πολιτικό σύστημα είναι προς όφελος του έθνους και του λαού. Εμείς οι έλληνες εθνικοκοινωνιστές γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση.
Ο θρήνος τους θα είναι η δική μας γιορτή. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ