Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τιμή και δόξα στους ήρωες Ισαάκ και Σολωμού


Δόξα και τιμή στους ήρωες Τάσο Ισαάκ και Σολωμού Σολωμό .
Όμως πρέπει  επιτέλους να σταματήσουμε να στέλλουμε τα παιδιά μας στα σαγόνια του Μινώταυρου και εμείς να φωνασκούμε στα μνημόσυνα τους  και να παραμυθιαζόμαστε πως έτσι πράττουμε το καθήκον μας προς την πατρίδα  και εκφράζουμε τον εθνικισμό μας.
Η απελευθέρωση της πατρίδος από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές  απαιτεί ολοκληρωμένη στρατηγική πρόταση που όπως δείχνουν τα πράγματα κατ’ ανάγκη θα κορυφωθεί στην ένοπλη σύγκρουση.

Επιπλέον πρέπει να καταλάβουμε πως ούτε ένα βήμα δεν θα κάνουμε προς την απελευθέρωση αν δεν απαλλαχθούμε από την τυραννία των προδοτών και της ολιγαρχίας – τραπεζοκρατίας που λειτουργεί ως μια δεύτερη κατοχή στη πατρίδα μας με την συνδρομή των ξένων τοκογλύφων και των σιωνιστών.
Η πατρίδα χρειάζεται εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση .
Αν δεν το εννοήσετε αυτό ,  για άλλα χίλια χρόνια θα θρηνωδείτε στα μνημόσυνα ποδηγετούμενοι από τους προδότες και τους εγκάθετους τους.
Τιμή μεγίστη προς τους ήρωες Ισαάκ και Σολωμού  είναι να στρατηγήσουμε ομοθυμαδόν την πορεία της απελευθέρωσης ,  υποσχόμενοι να  ρίξουμε μια μέρα τα κεφάλια των δολοφόνων τους απάνω από τα μνήματα τους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.