Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το θέατρο της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία

Η σιαμαία σχέση κράτους και τραπεζών που συνθέτει το σύστημα της τραπεζοκρατίας καθιστά την εκάστοτε πολιτική ηγεσία συνυπεύθυνο και στη προκειμένη περίπτωση της καταλήστευσης της κοινωνικής οικονομίας την καθιστά συνένοχο στο έγκλημα.
Ως εκ τούτου η κυβέρνηση Χριστόφια και ο ίδιος ο Χριστόφιας οφείλουν να απολογηθούν χωρίς να είναι καλυμμένοι από την προστατευτική αιγίδα της ασυλίας.

Το ίδιο ισχύει και για την παρούσα κυβέρνηση αναφορικά με τα εγκλήματα που ήδη διέπραξε , όπως το κούρεμα των καταθέσεων κλπ .
Για να αποδοθεί όμως δικαιοσύνη απαιτείται δικαστήριο ανεξάρτητο και αμερόληπτο που θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα και όχι επιτροπή που θα στηρίξει το σύστημα και τα όργανα του.
Για μας τους εθνικοκοινωνιστές τέτοιο δικαστήριο δεν πρόκειται να υπάρξει στο πλαίσιο των ισχυουσών συστηματικών συνθηκών.
Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και θα διαλάμψει μόνο μέσα από την πολιτική σύγκρουση και την ανατροπή του συστήματος της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού.
Όσο για τις επιτροπές που ανέλαβαν το “ξεκαθάρισα” της υπόθεσης της οικονομίας , για εμάς είναι μέρος των θεατρινισμού του συστήματος της ολιγαρχικής τυραννίας που σκοπό έχουν να κατευνάσουν την λαϊκή αγανάκτηση και να αποπροσανατολίσουν την λαϊκή πολιτική βούληση.
Η μοναδική επιλογή των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων του λαού είναι η κατάργηση της ολιγαρχικής τυραννίας.
Όμως για να είμαστε πραγματιστές , αυτό το εθνικό-κοινωνικό υποκείμενο δεν υπάρχει. Ο λαός είναι ερωτευμένος με τους δήμιους του και δέχεται ηδονικά τα μαστιγώματα τους.
Αυτός είναι ο λόγος που κυβερνούν αυτό το τόπο οι αχρείοι και οι προδότες . Διότι οι σκλάβοι μόνον αχρείους αναδεικνύουν ως ηγέτες τους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ