Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η νομικιστική άμυνα του ιδεοκάπηλου ΑΚΕΛ και του ολετήρα Χριστόφια

Το κόμμα της αστικής αριστεράς ( ΑΚΕΛ ) και της συμπόρευσης με τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και του συστήματος εγείρει θέμα νομιμότητας και αναρμοδιότητας της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία.
Δεν θα έπρεπε λένε οι νομικοί σύμβουλοι του Χριστόφια να διοριστεί η επιτροπή από το υπουργικό συμβούλιο αλλά από τον εισαγγελέα.
Ναι κύριοι του ΑΚΕΛ αλλά και η εισαγγελική αρχή σύμφωνα με το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που προσκυνάτε από το 1960 , δεν είναι ανεξάρτητη αρχή αλλά διοριζόμενη και άκρως ελεγχόμενη από την εκτελεστική εξουσία.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εισαγγελική αρχή δίνει την κατεύθυνση της συγκάλυψης των εγκλημάτων εις βάρος του λαού , διότι στο πλευρό της εκάστοτε κομματοκρατικής κυβέρνησης υπηρετεί την ολιγαρχία και την και τις κομματικές συμμορίες .
Τούτο αποδεικνύεται και από τις υποθέσεις του χρηματιστηρίου , της “ΗΛΙΟΣ” και του Μαρί , όπου οι πραγματικοί ένοχοι προστατεύθηκαν αντί να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους.
Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές η γενική εισαγγελία είναι μέρος του συστήματος της ολιγαρχίας που συγκαλύπτει τους ενόχους του κατεστημένου αφενός και συνθλίβει τον ανυπεράσπιστο λαό αφετέρου.
Το παρόν σύνταγμα είναι εκ γενέσεως απεχθές και τυραννικό , ως εκ τούτου και οι θεσμοί του την τυραννία υπηρετούν.
Στο νέο σύνταγμα που θα θεσμίσουμε όταν θα εφαρμόσουμε την πραγματική δημοκρατία , οι θεσμοί του θα υπηρετούν το λαό και τα γνήσια λαϊκά συμφέροντα και θα συνθλίβουν κάθε μορφή σφετερισμού της εξουσίας από τους λίγους.
Για αυτή τη πραγματική δημοκρατία δεν μιλήσατε ποτέ , λαϊκιστές , λαοπλάνοι και ιδεοκάπηλοι του ΑΚΕΛ .
Φέρατε την Κύπρο σε αυτή τη κατάσταση και τώρα ζητάτε να καλυφτείτε πίσω από νομικισμούς και κομματικούς πατριωτισμούς .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ