Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το τέρας της κεντρικής τράπεζας της Κύπρου


Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.
Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο υπέγραψαν και στήριξαν οι προδότες δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για την λειτουργία και την πραγματική ιδιοκτησία της εν λόγω τράπεζας.
Προφανώς γιατί κάποιοι γνωστοί άγνωστοι ξένοι την ελέγχουν και αυτοί όριζαν , όταν είχαμε την λύρα , πως και προς ποίους θα διακινηθεί το παραγόμενο χρήμα ώστε να δημιουργηθεί η επιλεκτική πλουτοκρατική τάξη που θα στήριζε με τη σειρά της την κάθε προδοτική εξουσία.
Η κεντρική τράπεζα αναγόρευσε σε διαμεσολαβητές τοκογλύφους μια ομάδα επίλεκτων της ξενοκρατίας και την εκκλησία της Κύπρου για να πίνουν ανενόχλητοι και υπό την κάλυψη του νόμου που μας επέβαλαν οι κατακτητές , το αίμα και τον ιδρώτα του λαού μας.
Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές η κρατική τράπεζα που θα εκδίδει το εθνικό νόμισμα που θα στηρίζει χωρίς τόκους τις παραγωγικές επιχειρήσεις του λαού θα ανήκει στο λαό και θα ελέγχεται από αυτόν.
Γιατί στη δική μας δημοκρατία , την πραγματική εθνική δημοκρατία , υπέρτατος νόμος θα είναι η λαϊκή βούληση εκφραζόμενη μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις των παραγωγικών και τοπικών ενώσεων με πυραμιδωτή ανακλητή αντιπροσώπευση και συνεχή άσκηση ελέγχου των αντιπροσώπων σε όλα τα επίπεδα.
Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου όχι μόνο ευθύνεται για την παρούσα οικονομική κατάντια αλλά και για την κοινωνική ανισότητα που η ίδια παρήγαγε μέσα από τα σκοτεινά έγκατα της . Η ολιγαρχία που μας πίνει το αίμα είναι γέννημα αυτού του τέρατος που λέγεται κεντρική τράπεζα και που δεν μπορεί να ελεγχθεί η τερατώδης συμπεριφορά της με την αλλαγή προσώπων στη διοίκηση της , όπως θεατρινίστικα αφήνει να νοηθεί ο πρόεδρος Αναστασιάδης.
Η κεντρική τράπεζα πρέπει να καταργηθεί και μαζί με αυτή να σωριαστεί σε ερείπια ολόκληρο το νομοθετικό πλέγμα που στηρίζει τις τοκογλυφικές τράπεζες αφού πρώτα κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία ως προϊόντα εγκλήματος κατά του λαού και του έθνους.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ