Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη εκπονεί σχέδιο προστασίας των εισβολέων στη Συρία

Η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη σε συνεννόηση με τον κατοχικό στρατό των αγγλικών  βάσεων οργανώνει σύστημα προστασίας  των εν Κύπρω  συμφερόντων των χωρών που ετοιμάζουν επίθεση κατά της Συρίας.
Τα μέτρα που λαμβάνονται  δείχνουν ότι η Κύπρος θα εμπλακεί στο πεδίο της πολεμικής αντιπαράθεσης με ενδεχόμενο να δεχθεί πάσης φύσεως κτυπήματα.

Η θέση της Κύπρου όφειλε να είναι υπέρ του διεθνούς δικαίου και  της νομίμου κυβερνήσεως της Συρίας και μάλιστα να είχε απαιτήσει το κλείσιμο των αγγλικών βάσεων ή τουλάχιστον την μη συμμετοχή τους στην εισβολή.
Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση Αναστασιάδη αγνοεί ότι η Κύπρος είναι θύμα εισβολής και κατοχής και στηρίζει τις δυνάμεις εισβολής  ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η Τουρκία , δείχνοντας έτσι ότι αποδέχεται ακρίτως τις προβοκατόρικες  αιτιάσεις των εισβολέων και αδιαφορεί για το διεθνές δίκαιο το οποίο η Κύπρος επικαλείται στον αγώνα της για απελευθέρωση.
η κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει ήδη παραδώσει τη Κύπρο στα πλοκάμια   του ΝΑΤΟ και η  ένταξη σε αυτό όπως προεκλογικά διακήρυξε θα είναι μια δευτερεύουσα και τυπική διαδικασία που ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί να ολοκληρωθεί.
Έχουν μάθει οι συνεχιστές  της ενδοτικής  πολιτικής Μακαρίου πώς να πολιτεύονται μέσα από την δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων και πώς να εγκλωβίζουν την λαϊκή γνώμη στις επιλογές τους ιδιαίτερα μάλιστα σε ένα λαό υπηκόων αντι πολιτών που αρνείται να έχει γνώμη και βούληση .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ