Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ

Παρά την απόφαση της βρετανικής βουλής περί μη συμμετοχής της Μ. Βρετανίας στην εισβολή κατά της Συρίας , όλα δείχνουν πως οι βρετανικές κατοχικές βάσεις στη Κύπρο , που αυτονομάζονται κατακτητικώ δικαίω κυρίαρχες , έχουν ήδη εμπλακεί στο σχέδιο επίθεσης κατά της Συρίας νοουμένου ότι παρέχουν σημαντικές πληροφορίες μέσα από τα συστήματα παρακολούθησης που διαθέτουν στο ακρωτήρι και σε άλλα σημεία της Κύπρου.

Η είδηση περί αερομαχίας μεταξύ αγγλικών και συριακών μαχητικών πάνω από τον εναέριο χώρο της Κύπρου την οποία εργολαβικά διαψεύδει ο υπουργός εξωτερικών Κασουλίδης , δείχνει ότι οι αγγλικές κατοχικές βάσεις ενεργούν επίθεση σε επίπεδο πληροφοριών κατά της Συρίας και έτσι εμπλέκουν την Κύπρο στο πεδίο της πολεμικής αντιπαράθεσης η διάρκεια της οποίας προδιαγράφεται μακρά και απρόβλεπτη.
Ως εκ τούτου η κυπριακή δημοκρατία οφείλει να υπερασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και να προστατεύσει τον λαό απαιτώντας άμεσα το γκρέμισμα των κεραιών ΕΧΕΛΟΝ και των λοιπών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου καθώς και την οριστική κατάργηση των βάσεων.
Ο κυπριακός λαός πρέπει να αντιδράσει με κάθε τρόπο κατά των αγγλικών βάσεων και της κατοχικής παραμονής τους στη πατρίδα μας εναντιωνόμενος στην εθελόδουλη και φιλοσιωνιστική στάση της παρούσας κυβέρνησης που συγκαλύπτει τους εγγλέζους .
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ