Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κάτω το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο

Εορτάζει σήμερα το κυπριακό Ζυριχικό κατεστημένο την προδοσία του αγώνα της ΕΟΚΑ , την εγκατάλειψη του σκοπού της Ενώσεως που ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων και την υποταγή στην γραμμή της λεγόμενης ανεξαρτησίας καθ΄ υπαγόρευση των άγγλων .
Εορτάζει σήμερα το προδοτικό κατεστημένο την αποδοχή εκ μέρους των προδοτών του κατακτητικού συντάγματος Ζυρίχης που έδωσε στους λεγόμενους τουρκοκύπριους υπέρμετρα δικαιώματα και άνοιξε το δρόμο στα δεινά που επακολούθησαν με την εισβολή , την παρατεινόμενη κατοχή και τον εποικισμό της γης μας.

Εορτάζει σήμερα ο εσμός των μειοδοτών , τις υποχωρήσεις και προδοσίες που διέπραξε κατά την μακρά πορεία στυγνής διακυβέρνησης της πατρίδος μας.
Εορτάζουν σήμερα οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες μαζί με την ληστρική πλουτοκρατία που τους περιβάλλει , την απόλυτη εξουσία που τους παραχώρησε ο άγγλος δυνάστης να διαφεντεύουν ένα λαό που του στερήθηκε ακόμα και το θεμελιώδες δικαίωμα να θεσμίζει το σύνταγμα του και να καθορίζει το πολίτευμα του.
Εορτάζουν σήμερα την “δημοκρατία” τους που είναι έτοιμοι να την μετεξελίξουν σε ένα τουρκο-ρωμιο-συνεταιριστικό μόρφωμα που θα επιτρέψει επιπρόσθετα την επέκταση του Ισραήλ στα χώματα της Κύπρου και την οριστική παραμονή των αγγλικών βάσεων .
Εμείς οι έλληνες εθνικοκοινωνιστές ένα έχουμε να τους πούμε.
Πως ο προδομένος αγώνας της ΕΟΚΑ δεν τέλειωσε και πως μια μέρα θα μας βρουν μπροστά τους εκδικητές και συνεχιστές του αγώνα για αυτοδιάθεση και απελευθέρωση.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ