Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Οι κούφιες προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού για την οικονομία


Οι “τρεις άξονες γιατην ανάκαμψη της οικονομίας” που εξήγγειλε ο Αβέρωφ Νεοφύτου εκφράζουν την απόλυτη έλλειψη θέσεων και προτάσεων για πραγματική έξοδο από την οικονομική κρίση εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος και γενικότερα της δεξιάς – ακροδεξιάς συνπαράταξης.
Στο λόγο του ο κ. Αβέρωφ επιβεβαιώνει πως η οικονομική πολιτική Αναστασιάδη , πολιτική υποταγής στην ευρωζώνη και στα μνημόνια της τρόικας προς στήριξη του τραπεζικού συστήματος της ολιγαρχίας , θα συντρίψει την μεσαία τάξη , θα εξουθενώσει τα λαϊκά στρώματα , θα επαυξήσει την ανεργία και θα επιτείνει την μετανάστευση των νέων κυπρίων προς το εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας ενώ την ίδια ώρα θα καταργούνται στη Κύπρο τα εργασιακά δικαιώματα για να προσαρμοστούν με εκείνα των λαθρομεταναστών εκ της Αφρικής και της Ασίας.
Το πέρασμα της εξουσίας από την αριστερά πτέρυγα του συστήματος στην δεξιά πτέρυγα με την συμμετοχή της κεντρώας πολιτικής πορνείας , όχι μόνο δεν θα διορθώσει τα κακώς κείμενα αλλά θα επιδεινώσει τα πράγματα .
Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα πλαίσια του τερατουργήματος του σοσιαλκαπιταλισμού , είτε με αριστερή είτε με δεξιά-ακροδεξιά διακυβέρνηση , τίποτα δεν αλλάζει . Και στις δύο περιπτώσεις οι αλυσίδες σφίγγονται γερά στο σβέρκο του λαού .
Μόνο η εθνικοκοινωνική επανάσταση θα ανοίξει προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας συντρίβοντας πρώτα από όλα το σοσιαλκαπιταλιστικό σύστημα και ενθρονίζοντας την οικονομία στη εξουσία της λαϊκής παραγωγικής βάσης .
Εντός του συστήματος του σοσιαλκαπιταλισμού καμιά πρόταση δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αποσπασματικά και διορθωτικά .
Το σύστημα της ολιγαρχίας πρέπει να γκρεμιστεί .
Εμείς μπορούμε να το επιχειρήσουμε γιατί έχουμε την ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού που δεν εκφράζει μιαν απλή αντίδραση στο σύστημα αλλά την ιδεολογικο-πολιτική βούληση της μετάβασης σε μια νέα πολιτειακή δομή , λαϊκή και εθνικοφυλετική .
Ζήτω ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ