Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Εθνική αντίσταση στη προδοσία


Απευθείας εμπόριο μεταξύ κατοχικού μορφώματος και Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαίνει άμεση αναβάθμιση του μορφώματος αυτού της πρωτογενούς αδικίας της εισβολής σε διεθνή προσωπικότητα , που δύναται να συνάψει εμπορικές και διπλωματικές σχέσεις με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό σημαίνει πως την ίδια στιγμή που θα υπογραφεί η συμφωνία για το απευθείας εμπόριο , το κατοχικό μόρφωμα θα δύναται να εγκαταστήσει εμπορικούς ακολούθους σε όλες τις χώρες της Ε.Ε , με λίγα λόγια θα δύναται να ανοίξει παντού πρεσβείες με όποιο όνομα και αν προσδιοριστούν.
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στη γραμμή της υποχώρησης που εγκαινιάσθηκε από τον Μακάριο και πραγματώνει την αρχή της οικονομικής βιωσιμότητας του κατοχικού μορφώματος που περιλαμβάνεται στις συμφωνίες “κορυφής” Μακαρίου – Ντανκτάς.
Μια τέτοια εξέλιξη θέτει αυτοστιγμεί την εμπράγματη βάση για μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που να θεσμίζει την συνομοσπονδία.
Ως εκ τούτου η πρόταση για άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με απευθείας εμπόριο ,ανεξάρτητα από το αν θα ανοίξει και το αεροδρόμιο της Τύμπου ή όχι , αποτελεί πράξη αναγνώρισης της αδικίας της εισβολής και των αποτελεσμάτων της και μετατροπής αυτής της αδικίας σε “δίκαιο”.
Επειδή όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεμελιωθεί δίκαιο πάνω στην αδικία , θεωρούμε την πρόταση αυτή ως προδοτική και εδραιώνουμε την ΕΘΝΙΚΉ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ πάνω στην άρνηση της αποδοχής της πρωτογενούς αδικίας της εισβολής .
Το ΕΔΗΚ κηρύσσει εθνική αντίσταση στη προδοσία και στους καιρούς αυτούς της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης υψώνει την σημαία του συγκρουσιακού πολύμορφου αγώνα .
Όσοι Έλληνες απέμειναν απροσκύνητοι καλούνται στον ωραίο αγώνα.
Κάτω το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ