Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

"Άνοιγμα" Αμμοχώστου με ανταλλάγματα = ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Το "άνοιγμα" της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα που αναβαθμίζουν το κατοχικό μόρφωμα είναι προδοσία.
αξίζει να προσέξετε, πολίτες του καναπέ , πως δεν μιλάνε για επιστροφή στην κυπριακή δημοκρατία αλλά για άνοιγμα υπό την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών όπου κατακτητές και τουρκοπροσκυνημένοι θα συνδημιουργήσουν την πόλη των ονείρων τους , το απόλυτο αίσχος της συνδιαλλαγής με τους κατακτητές .Το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης εμφανίζεται από τους μειοδότες ως πράξη διαμόρφωσης κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας που θα αποτελέσει τον προοίμιο για το τελικό πάρε - δώσε με στόχο την συνομοσπονδία.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δημιουργίας δήθεν κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης η προδοτική  κυβέρνηση Σαμαρά είναι έτοιμη να δεχθεί στην Αθήνα τον αντιπρόσωπο του κατοχικού μορφώματος και να αναγνωρίσει με αυτή τη κίνηση το ψευδοκράτος.
Συνεπώς το λεγόμενο κλίμα εμπιστοσύνης περί του οποίου διατυμπανίζουν αποτελεί προσπάθεια εκ των προτέρων αναβάθμισης και αναγνώρισης της κατοχής ώστε να ξεπεραστεί η στασιμότητα που επήλθε από την διακοπή των συνομιλιών και το αδιέξοδο που προέκυψε από την κατάθεση των προτάσεων των “δύο πλευρών”.
Το κυπριακό και ελλαδικό κατεστημένο αποφάσισαν να ξεμπερδέψουν με το πρόβλημα της Κύπρου καθ΄ υπαγόρευση της εσωτερικής τραπεζοκρατίας , των ξένων τοκογλύφων της τρόικας και των αμερικασοσιωνιστών που ήδη σφυρηλατούν τον θανάσιμο για τον ελληνισμό , άξονα Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδος.
Η επιλογή των κυβερνώντων σε Κύπρο και Ελλάδα είναι στην ουσία μια ταξική επιλογή προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ολιγαρχίας.
Μπροστά σε αυτά τα ολιγαρχικά συμφέροντα θέλουν να γονατίσουν τις λαϊκές δυνάμεις με το λουρί στο σβέρκο.
Αυτό το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό μέσα από την εξάρτηση του λαού με τα κόμματα του συστήματος και της μειοδοσίας.
Με αυτά τα δεδομένα , εάν δεν παρουσιαστεί σθεναρή αντίσταση από τους λίγους που απέμειναν εκτός συστήματος , είναι βεβαία η ακραία συρρίκνωση του ελληνισμού στη Κύπρο που θα ανοίξει την προοπτική της τελειωτικής εξαφάνισης του.
Ότι μας οδηγεί στην άρνηση της αντίστασης μας οδηγεί στο θάνατο.
"Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία"