Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση ΕΔΗΚ για το πόρισμα της επιτροπής οικονομικών


Η τριμερής ερευνητική επιτροπή για την οικονομία , επιρρίπτει στο πόρισμα της , ευθύνες στον τέως  πρόεδρο Χριστόφια στον εν ενεργεία πρόεδρο Αναστασιάδη καθώς και σε άλλα πρόσωπα.
Η ερευνητική επιτροπή που αποτελείτο από τρεις δικαστές πήρε σαν δεδομένο ότι το σύστημα της τραπεζοκρατίας το οποίο λειτουργεί μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του αστικού πολιτικού συστήματος είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να υπάρχει κάτωθεν των άστρων.

Οι δικαστές όπως γράψαμε και παλαιότερα δεν μπορούν να κρίνουν το ίδιο το σύστημα και να επιρρίψουν τις κυριότερες ευθύνες σε αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελούν κύτταρα αυτού του άθλιου και αντιλαϊκού συστήματος.
Σίγουρα κάποιες ευθύνες μπορούν να επιρριφθούν στα πρόσωπα αλλά την μεγίστη ευθύνη για την κατάντια της πατρίδος την φέρει η ευρωζώνη , η ντόπια τραπεζοκρατία που υπηρετεί την ολιγαρχία και το πολιτικό σύστημα που δεν δίνει το δικαίωμα στο λαό να ασκεί εξουσία αλλά παραχωρεί αυτό το δικαίωμα στις κομματικές συμμορίες που και αυτές με τη σειρά τους εμπλέκονται στα συμφέροντα της ρασοφόρου και γραβατοφόρου ολιγαρχίας .
Συνεπώς για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές πέρα από τις όποιες ευθύνες των προσώπων που παρελαύνουν στο θέατρο της ολιγαρχικής τυραννίας , ευθύνεται πάνω από όλα το σύστημα , το πολιτικό και το οικονομικό και το αντι-πνευματικό που είναι ριζωμένο μέσα στη παιδεία και διαφθείρει τις συνειδήσεις.
Ο κόσμος σας κύριοι της επιτροπής ελέγχου θα διορθωθεί μόνο με την οριστική κατάρρευση των δομών και των υπαξιών του .
Ο ελληνισμός επιστρέφει .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ