Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και διαγραφή των χρεών του λαού

Το νέο κόλπο που επινόησαν οι κρατούντες για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες , λέγεται αγορά της πρώτης κατοικίας από το κράτος και υποχρεωτική ενοικιαγορά στη συνέχεια .
Το κόλπο αυτό περνά από την πίσω πόρτα την αρπαγή της πρώτης κατοικίας με την μεσολάβηση του κράτους , δηλαδή με την μεσολάβηση των φόρων του λαού.

Πρόκειται στην ουσία για ένα φαύλο κύκλο που αφενός δεν θα διασώσει την πρώτη κατοικία ένεκεν της ύφεσης και της γενικής κατολίσθησης της οικονομίας και αφετέρου θα φορτώσει και άλλα βάρη στο φορολογούμενο λαό με απώτερο σκοπό να περάσουν οι περιουσίες του λαού στους τραπεζίτες που θα τις ξεπουλήσουν με τη σειρά τους σε λεγόμενους ξένους επενδυτές , τούρκους , κινέζους , αραπάδες και λοιπούς .
Αυτό είναι το σύστημα που στηρίζεις ψηφοφόρε των κομματικών μηχανισμών της ολιγαρχίας .
Μοναδική λύση για να σωθούν οι περιουσίες του λαού αλλά και να επανεκκινήσει παραγωγικά η οικονομία είναι να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα . Τούτη η επιλογή θα δώσει την δυνατότητα εφαρμογής της αρχαιοελληνικής αρχής της σεισάχθειας δηλαδή της διαγραφής των χρεών του λαού προς τις τράπεζες και το κράτος πλην των “χρεών” της πλουτοκρατίας που στην ουσία αποτελούν ενισχύσεις της ολιγαρχίας από τις τράπεζες και εν γένει την τραπεζοκρατία.
Σύνθημα του Ε.Δ.Η.Κ. , είναι η Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και διαγραφή των χρεών του λαού.
Επιτέλους ξύπνα σκλάβε.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.Δ.Η.Κ.