Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΔΗΚ : ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙ

Ο τέως πρόεδρος Χριστόφιας σε ψεσινή συνέντευξη του στο SIGMA είπε μεταξύ άλλων πως για την υπόθεση του Μαρί κάποιος εκ των ειδικών που διαβεβαίωναν περί της ασφαλείας και ακινδυνότητας του περιεχομένου των κοντέινερ , αντί να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου προστατεύθηκε από τον τότε γενικό εισαγγελέα και μετατράπηκε σε μάρτυρα κατηγορίας.
Η καταγγελία του κ. Χριστόφια ευθυγραμμίζεται με τη δική μας θέση επί του ζητήματος. Ότι δηλαδή η ρίζα του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στους ειδήμονες επί των εκρηκτικών και να διερευνηθούν και οι σχέσεις τους με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Η γενική εισαγγελία όμως αντί να κατευθύνει την δικαστική έρευνα προς αυτή τη κατεύθυνση την παραπλάνησε και έριξε στο λάκκο των λεόντων ανθρώπους με δευτερεύουσα ευθύνη .
Το αποτέλεσμα ήταν να παραχθεί ένα δικαστικό άγος για το οποίο ο λαός έχει ηθικό δικαίωμα να ζητήσει επανόρθωση και κάθαρση του άγους.
Διαφορετικά η δύστυχη πατρίδα θα πνιγεί στο ηθικό βούρκο και θα συρθεί δέσμια από πράκτορες ξένων υπηρεσιών σε δουλείαν μακράν.
Ως εκ τούτου εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ , στο όνομα της ηθικής τάξης άνευ της οποίας δεν μπορεί να υπάρξει ούτε νόμος , ούτε κοινωνία , καλούμε τον λαό να αντιδράσει στην δικαστική απόφαση και να απαιτήσει να ξαναγίνει η δίκη πάνω σε νέες βάσεις που θα προκύψουν από αδιάβλητη επιστημονική έρευνα.
Η απόφαση για το Μαρί πρέπει να ακυρωθεί και οι καταδικασθέντες να απαλλαγούν των κατηγοριών και να απελευθερωθούν και στο σκαμνί να καθίσουν οι πραγματικοί ένοχοι.

"ΥΒΡΗΝ ΧΡΗ ΣΒΕΝΝΥΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΥΡΚΑΙΗΝ" Ηράκλειτος ο φωτεινός από την σκλαβωμένη Έφεσο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ