Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΔΙΓΕΝΗ

Μνημονεύεται σήμερα στο χώρο του κρησφυγέτου και του τάφου του , ο αρχηγός της ΕΟΚΑ Γεώργιος Γρίβας Διγενής , από τους Ανανιστές , τους διχοτομιστές , τους ομοσπονδιακούς – συνομοσπονδιακούς , τους αγγλόδουλους αναβαθμιστές των αγγλικών κατοχικών βάσεων , τους δεξιούς πλουτοκράτες που θέλουν λύση για να μπουν οι τουρκικές τράπεζες στη Κύπρο να τους “σώσουν” , τους ακροδεξιούς που θα βρουν λύση μέσα από διάλογο με την Τουρκία, τους υμνητές της χούντας του 67 που αφόπλισε την Κύπρο και την παρέδωσε στους τούρκους εισβολείς .

Μνημονεύεται σήμερα ο αρχηγός μας από την δεξιά και την εκκλησιοκρατία που τον πολέμησαν μέχρι το τέλος της ζωής του ,  προκειμένου να παίρνουν ψήφους από τους  ραγιάδες  εθνικόφρονες και τους εξωνημένους εοκαβιτατζίδες που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του ΔΗ.ΣΥ γλύφοντας εκεί που κάποτε έφτυναν.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές τιμούμε τον αρχηγό της ΕΟΚΑ συνεχίζοντας τον αγώνα της αυτοθέσμισης . της αυτοδιάθεσης και της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.
Τιμούμε τον Διγενή και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ εμπεδώνοντας στη πατρίδα μας ένα εθνικισμό που δεν είναι ένοικος της δεξιάς πολυκατοικίας αλλά ιδεολογικώς και πολιτικώς αυτοδύναμη εθνικοκοινωνική βούληση. 

Τιμή και δόξα στο Διγενή.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ