Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ευφυολογήματα Ομήρου για την οικονομία


Ο σοσιαλιστής επικεφαλής της ΕΔΕΚ και πρόεδρος της βουλής των κομματικών συμμοριών κ. Ομήρου περιφέρεται σε διάφορα κομματικά σωματεία και κόβει πίτες και γαλακτομπούρεκα λέγοντας διάφορα φαιδρά.
Την τελευταία φορά μίλησε για την οικονομία , ότι χρειάζεται λέει , εθνική στρατηγική ώστε να σταθούν στα πόδια τους οι τράπεζες με στόχο να επιστρέψουμε στις αγορές.
Αυτός είναι ο τραπεζικός σοσιαλισμός της ΕΔΕΚ τον οποίο επαγγέλλεται με το αζημίωτο ο κ. Ομήρου.

Στηρίζουν το τραπεζικό σύστημα που καταληστεύει την κοινωνία και καταργεί την οικονομική αυτονομία της και από την άλλη εμφανίζονται με θράσος ως υπερασπιστές των λαϊκών συμφερόντων.
Ο σοσιαλισμός τύπου ΕΔΕΚ είναι άλλο ένα δεκανίκι του ληστρικού , αντιλαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος μαζί με το ΑΚΕΛ , την άλλη πτέρυγα της εθνομηδενιστικής εργατοκάπυλης αριστεράς .
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λέμε πως πρώτα από όλα πρέπει να στηριχθεί η λαϊκή παραγωγή και να μάθουμε επιτέλους να ξοδεύουμε όσα βγάζουμε και όχι να συντηρούμε με δάνεια τον κρατικό παρασιτισμό , τον υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό τομέα στα πλαίσια της συνδιαλλαγής του ολιγαρχικού και μανδαρίνικου κράτους με τους ρασοφόρους και γραβατοφόρους τραπεζίτες .
Ο Εθνικόκοινωνισμός είναι ο τρόπος ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας επί τη βάσει των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων που θα πάρουν στα χέρια τους την νομοθετική και ελεγκτική εξουσία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΕΚ