Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο προδοτικός ρόλος της κυπριακής αστικής τάξης

Λύση του κυπριακού για τους Αμερικανούς σημαίνει κραταιός έλεγχος της περιοχής από τους αμερικανοσιωνιστές και οριστική απώθηση των Ρώσων από την Ανατολική Μεσόγειο.
Οι Αμερικανοί αυτή τη περίοδο βλέπουν ότι υπάρχει ευνοϊκό κλήμα για να προωθήσουν τα σχέδια της λύσης που τους εξυπηρετεί.
Αυτό το κλίμα ορίζεται όχι μόνο από τις ενδοτικές κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας , την επέκταση του Ισραήλ και την αναβάθμιση των κατοχικών αγγλικών βάσεων αλλά κυρίως από την συναίνεση της αστικής τάξης , των τραπεζιτών , των βιομηχάνων και του δημοσιοϋπαλληλικού μηχανισμού σε ένα άνοιγμα προς τις τουρκικές τράπεζες .

Νομίζουν πως μέσα από μια λύση θα επέλθει οικονομική ανάπτυξη , σύμφωνα και με τα παπαγαλάκια των Αμερικανών μη εξαιρουμένου και του νομπελίστα Πισσαρίδη.
Δεν θέλουν να καταλάβουν πως ξεπουλιέται έτσι η πατρίδα και πως ακόμα και αν επέλθει κάποια ανάπτυξη θα είναι σύντομη και προσδιορισμένη από τα τουρκικά συμφέροντα.
Όμως μετά από τα εορταστικά βεγγαλικά της λύσης – υποδούλωσης και τα πρώτα ριάλια που θα μασήσουν οι τουρκοπροσκυνημένοι , θα μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα εκτουρκισμού της Κύπρου , όπου οργανωμένες και εκπαιδευμένες τουρκικές ορδές θα επιβάλλουν το δικό τους νόμο όπως στην Ίμβρο και την Τένεδο σε μια Κύπρο πλήρως αφοπλισμένη και εγκαταλελειμμένη στους τρεις κατακτητές της , τους τούρκους , τους εγγλέζους και τους εβραίους που ήδη εποικίζουν την Κύπρο.
Όνειρα γλυκά στο καναπέ σας σκλάβοι.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ