Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : Η εθνικοκοινωνική θέση για τις αποκρατικοποιήσεις

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα τάσσεται υπέρ της αποκρατικοποίησης των ημικρατικών οργανισμών που είναι τα τσιφλίκια της κομματοκρατίας – φαυλοκρατίας που καταληστεύουν τον λαό.
Όμως η αποκρατικοποίηση πρέπει να μην καταλήξει σε ιδιωτικοποίηση ή μετοχοποίηση στους υπαλλήλους των ημικρατικών όπως διατείνονται οι κομματάρχες τσιφλικάδες , αλλά σε κοινωνικοποίηση μέσα από ένα μηχανισμό εθνικού χρηματηστηρίου που θα επιτρέψει την παραγωγική επένδυση του κοινωνικού πλούτου που στο παρόν ληστρικό τραπεζικό σύστημα μετατρέπεται σε παρασιτικό και τοκογλυφικό μεταβάλλοντας τους καταθέτες σε τοκογλύφους της παραγωγικής βάσης.

Οι αποκρατικοποιήσεις για να λειτουργήσουν αναπτυξιακά πρέπει επίσης να τεθούν σε καθεστώς παραγωγικού ανταγωνισμού . 
Λύσεις για όλα τα οικονομικά προβλήματα μπορούν να δοθούν μέσα από την ριζική εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση της οικονομίας και του κράτους.
Αν η παρούσα κατάσταση δεν έδωσε στο λαό το κίνητρο να σκεφτεί και να αναζητήσει λύσεις ή να ακούσει προτάσεις που δεν συνάδουν με το σύστημα , τότε ας μείνει να σαπίσει στη σκιά της τραπεζοκρατίας και της κομματοκρατίας ( κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού ) .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς