Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Το κυπριακό έχει ενσωματωθεί στα σχέδια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Τα νέα αυτά σχέδια αποτελούν προέκταση των σχεδίων που τέθηκαν σε εφαρμογή το 1974 με το πραξικόπημα , την μεθοδευμένη εγκατάλειψη του κυπριακού ελληνισμού από το εθνικό κέντρο και την τουρκική εισβολή , παρασκηνιακά συναινούντος και του κυπριακού κατεστημένου για βίαιη μεταφορά των “τουρκοκυπρίων” σε μιαν ενιαία εδαφική ζώνη , γεγονός που επικυρώθηκε από τις λεγόμενες συμφωνίες κορυφής Μούσκου – Ντανκτάς τρία χρόνια μετά την εισβολή.

Τα τωρινά σχέδια των Αμερικανών περιλαμβάνουν αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος μέσα από τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που θα περιλαμβάνουν και συμφωνία συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ .
Το σχέδιο λύσης μετατίθεται χρονικά στο τέλος του 2015 επιβεβαιώνοντας και τις δικές μας αναλύσεις περί προτεραιότητας των Μ.Ο.Ε. , που θα εγκλωβίσει την απόφαση του κυπριακού ελληνισμού μέσα από την μετάβαση σε νέα δεδομένα αναγνωρισμένης διχοτόμησης και αναβαθμισμένης βιωσιμότητας του κατοχικού μορφώματος.
Στα σχέδια εμπλέκεται και το Ισραήλ κατόπιν προσπάθειας των Αμερικανών για αναβίωση των καλών σχέσεων του με την Τουρκία , πράγμα που επιβεβαιώνει και σε αυτό το τομέα τις εκτιμήσεις μας περί παροδικής κρίσης στις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας που όφειλαν να λάβουν υπόψιν τους οι κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδος. Φαίνεται όμως ότι οι στοές ασκούν ατσάλινη εποπτεία στις επιλογές των γραικύλων.
Τα σχέδια των αμερικανών εάν συνδυαστούν με τον ενδοτισμό των κρατούντων θα αλυσοδέσουν την Κύπρο και θα την παραδώσουν στην ζώνη ελέγχου της Τουρκίας και του Ισραήλ με προοπτική εποικισμού της από τούρκους και εβραίους , σχέδιο που είναι ήδη σε ενεργεία.
Ο κυπριακός ελληνισμός στο τέλος , θα συντριβεί ανάμεσα στις μυλόπετρες του Ισραήλ και της Τουρκίας υπό την επίβλεψη του ΝΑΤΟ και των αγγλικών βάσεων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επίσης συνυπεύθυνη και συνεργός στα αμερικανονατοϊκά σχέδια.

Πως ανατρέπονται αυτά τα σχέδια ;
Πρώτο , από την αντίσταση του κυπριακού λαού ( εδώ θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επίθεση των αμερικανών μέσω των Μ.Κ.Ο. , και των πακτωλών χρημάτων που θα ρίξουν οι μεγιστάνες του σιωνισμού για να εξαγοράσουν και παραπλανήσουν τον κυπριακό ελληνισμό )
Δεύτερο , από την ελληνική κυβέρνηση . ( πράγμα απίθανο εάν μείνουν στην εξουσία οι τουρκοπροσκυνημένοι Σαμαράς και Βενιζέλος. Μια νέα ελληνική κυβέρνηση που θα ήταν αντίθετη στα αμερικανονατοϊκά σχέδια θα μπορούσε να διαδραματίσει σωτήριο ρόλο. Ο λαός της Ελλάδος οφείλει να ξυπνήσει επιτέλους και να επιτεθεί στην κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά.
Τρίτο , από την παρέμβαση της Ρωσίας . ( τούτο προϋποθέτει φιλορωσικές πολιτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και πολιτική βούληση από την ίδια την Ρωσία να μην εγκαταλείψει την ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή )

Από την ανάλυση αυτή εξάγονται πολλά συμπεράσματα περί του πρακτέου. Ο καθένας ας κρίνει και πράξει ότι νομίζει στον τομέα δράσης του.
Η σκυτάλη του αγώνα δίδεται στις λαϊκές επαναστατικές αντί-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Η επίθεση του αμερικανονατοϊκου ιμπεριαλισμού δεν πρέπει να περάσει .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ