Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Το κείμενο που ετοιμάζεται από τους Αμερικανούς , τους τούρκους κατακτητές και την κυβέρνηση Αναστασιάδη 'ήταν αναμενόμενο , διότι εκφράζει την πάγια γραμμή του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού .
Το κείμενο αυτό αποτελεί άρνηση θεμελιωδών αρχών δικαίου οπότε δεν παράγει καμία υποχρέωση αποδοχής του αλλά τουναντίον υπαγορεύει σφοδρή σύγκρουση με τους προδότες , τους κατακτητές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές.


  • Καταργεί το δικαίωμα της αυτοθέσμισης , δηλαδή της παραγωγής του συνταγματικού νόμου από τον ίδιο τον λαό.
  • Καταργεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.
  • Παράγει δίκαιο από το πρωτογενές άδικο της εισβολής και αναγορεύει την κατεχόμενη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας σε συνιστόν θεμελιώδες κράτος ενός συνομόσπονδου δισυπόστατου μορφώματος.
  • Καταλύει την κυπριακή δημοκρατία και την αντικαθιστά με συνιστώντα κρατίδια.
  • Επιτάσσει την εσαεί παραμονή της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ευρωζώνη.
  • Επαναφέρει το διαιρετικό και προδοτικό διπλό δημοψήφισμα που θα δώσει την ευκαιρία αυτή τη φορά ακόμα και μετά από ένα ΟΧΙ της “ελληνοκυπριακής κοινότητας” να αναγνωριστεί αμέσως μετά το κλείσιμο των καλπών το κατοχικό ψευδοκρατος.

Το εν λόγω ετοιμαζόμενο ανακοινωθέν στερείται νομικής και ηθικής βάσης και προ πάντων συνιστά παράδοση ελληνικής γης σε κατακτητές.
Το γεγονός αυτό νομιμοποιεί τους όπου γης Έλληνες να κτυπήσουν την κατοχή και την προδοσία.
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
Έλληνες μην λυγίσετε , μην υποχωρήσετε . Υψώστε στις καρδιές σας την Ελλάδα. Η Κύπρος θα ελευθερωθεί μέσα από πολύμορφο αντικατοχικό αγώνα.  

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ΕΔΗΚ
Η φωνή της Εθνικιστικής Αριστεράς