Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σιγή ιχθύος από τον Ν. Παπαδόπουλο για τα ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Στην επιστολή του προέδρου του ΔΗ.ΚΟ. , Νικόλα Παπαδόπουλου προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,  όπου κριτικάρει το κοινό ανακοινωθέν και τις μετέπειτα δηλώσεις του προέδρου Αναστασιάδη στο διάγγελμα – συνέντευξη τύπου μετά την υπογραφή του κοινού ανακοινωθέντος , λέει πολλά και διάφορα που οδηγούν στην αντίληψη μιας καλής ομοσπονδίας που το κοινό ανακοινωθέν την προσπερνά για να καταλήξει σε μια κακή ομοσπονδία.
Δεν θέλουν να καταλάβουν οι λογής λογής ομοσπονδιακοί πως δεν υπάρχει καλή και κακή ομοσπονδία με τους τούρκους κατακτητές αλλά μόνο κακή που θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου.

Εκείνο όμως που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως στην εν λόγω επιστολή του Νικόλα Παπαδόπουλου δεν γίνεται καμία αναφορά στα ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ .
Είναι τυχαία αυτή η παράλειψη;
Μόνο αφελείς αναλυτές θα το πίστευαν αυτό ή πληρωμένοι μειοδότες που πληρώνονται για να τηρούν σιγή .
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος παίζει το παιχνίδι του κατεστημένου , όντας και ο ίδιος συμμέτοχος σε αυτό.
Επιχειρεί να κρατήσει την αντιπαράθεση στο επίπεδο της άκαρπης συζήτησης μεταξύ καλής και κακής ομοσπονδίας σε ένα στημένο θέατρο που θα το μεταδίδουν τα πουλημένα μέσα μαζικής αποβλάκωσης και να αφήσει να περάσει ανενόχλητη η διαδικασία των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης που σκοπό έχει την εμπράγματη αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος σε περιωπή κράτους.
Παριστάνει ο Νικόλας τον υπέρμαχο της κυπριακής δημοκρατίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όμως αφήνει να περάσει κάτω από το τραπέζι το δολερό σχέδιο της εμπράγματης υποβάθμισης της και αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος. .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ