Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Απελευθέρωση η μόνη λύση – ΟΧΙ στην ομοσπονδία

Εκείνο που πρέπει να καταλάβει ο κυπριακός ελληνισμός είναι πως δεν υπάρχει καλή και κακή ομοσπονδία.
Οπότε η κριτική που γίνεται από κάποιους ομοσπονδιακούς στην μειοδοτική πρόταση Αναστασιάδη δεν έχει νόημα . Κάνουν κριτική σε μια μορφή ομοσπονδίας προτείνοντας δήθεν μια καλύτερη έκδοση της ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί επίσης πως οι περισσότεροι εξ αυτών που εμφανίζονται πατριώτες υπερασπιστές της καλής ομοσπονδίας είναι αυτοί που διέπραξαν την εσχάτη προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος του 2004 με την συμμετοχή των εποίκων , είναι αυτοί που ήραν την εμπόλεμο κατάσταση με τους τούρκους κατακτητές και άνοιξαν τα οδοφράγματα , είναι αυτοί που αναγνώρισαν τους κατοχικούς θεσμούς όπως το εμπορικό επιμελητήριο των κατεχομένων , είναι αυτοί που άφησαν ένα νομοθετικό κενό για να συντελεσθεί το ξεπούλημα ενός μεγάλου μέρους της πατρώας γης στο τουρκικό κράτος , είναι που διέπραξαν αμέτρητα αίσχη που αναβάθμισαν το κατοχικό μόρφωμα .
Ουσία της ομοσπονδίας είναι να νομιμοποιηθεί η κατοχή και να διαιρεθεί η Κύπρος σε δύο αυτοδιοικούμενες περιφέρειες ή κράτη ή μπορντέλα , δεν έχει σημασία πως θα τα ονομάσουμε. Ουσία της ομοσπονδίας είναι να πάψει η Κύπρος να είναι γη των Ελλήνων και να μοιραστεί με τους τούρκους ανοίγοντας την προοπτική του ολοκληρωτικού εκτουρκισμού της.
Συνεπώς η απάντηση στους ομοσπονδιακούς όλων των αποχρώσεων είναι πως πρέπει να ριφθούν όλοι στον καιάδα της ιστορίας και στο αιώνιο ανάθεμα και να τεθεί επιτέλους η ρωμαλέα στρατηγική της απελευθέρωσης.
Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν .
Ή θα πορευθούμε προς την απελευθέρωση ή προς τον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Αποφασίστε Έλληνες . Από εσάς εξαρτάται η σωτηρία της πατρίδος .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ