Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τι συμβαίνει στο λαβύρινθο της κυβέρνησης Αναστασιάδη;

Έφυγε από τη θέση του ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης παίρνοντας ως αποζημίωση για το θεάρεστο έργο του265.000 ευρώ.
Κάποια κόμματα αναφέρονται σε συναλλαγή μεταξύ αυτού και της κυβέρνησης , συναλλαγή που ίσως κρύβει πολλά που δεν θα πρέπει να μάθει ο λαός για να μην διαταραχθεί η ευτυχία του .
Το μείζον πρόβλημα όμως παραμένει και αυτό το πρόβλημα είναι η συμβιωτική και εγγυητική σχέση του αστικού κράτους με τις τράπεζες , με την ληστρική χρηματοπιστωτική ολιγαρχία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο λαβύρινθος θα είναι πάντοτε ανοικτός και ο Μινώταυρος της διαφθοράς και της συναλλαγής θα βρυχάται στους σκοτεινούς διαδρόμους του.
Στην ουσία η σχέση αυτή παραδίδει με την κραταιά ισχύ της κρατικής βίας την διεύθυνση της οικονομίας στους τραπεζίτες- ολιγάρχες ιδιώτες και παπάδες και εμείς ως λαός περιμένουμε να αποφασίσουν που θα επενδύσουν αυτοί οι ληστές και αν θα επενδύσουν στη πατρίδα μας .
Καλά να πάθουμε όμως γιατί αντί να ζητήσουμε παιδεία ζητούσαμε κολλυβογράμματα και προσευχητάρια για την γονυπετή ζωή μας.
Εσύ όμως εθνικοκονωνιστή , εσύ που έχεις αποτάξει τον παπαδίστικο “εθνικισμό” της συστημικής  ακροδεξιάς , γνωρίζεις ποιοι είναι οι εχθροί της κοινωνίας και του έθνους και οφείλεις μέσα από μύριες αντιξοότητες να καθοδηγήσεις τις δυνάμεις εκείνες του λαού που θέλουν ελευθερία και ψωμί και γνώση και ισχύ και λαϊκό αυτεξούσιο.
Κάτω οι τράπεζες .
Κάτω το αστικό κράτος των ολίγων και των ληστών τραπεζιτών.
Κάτω οι  “αλήθειες” της τυραννίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς