Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Για την ευρωπαϊκή λύση και το ευρωπαϊκό κεκτημένο

Όταν ακούς τους διάφορους πολιτικούς της Ε.Ε και τους ντόπιους γραικύλους να αναφέρονται στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΥΣΗ και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ εννοούν κατά βάση πως θα υπάρχουν δύο κρατίδια ή αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες πολιτείες που θα επιτρέπουν στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ένωσης την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση.
Η εφαρμογή αυτών των αρχών στα πλαίσια της λύσης υπό την ευρωπαϊκή ένωση θα καταλήξει σε ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση τουρκικών πληθυσμών σε ολόκληρη την Κύπρο , ενώ εσύ θα μείνεις με το όνειρο ότι θα μπορείς να εγκατασταθείς στη Κερύνεια υπό τουρκική διοίκηση.

Η λεγόμενη ευρωπαϊκή λύση την οποία διατυμπάνιζαν οι ΕΥΡΩΚΟΤΕΣ επί τόσα έτη περιλαμβάνει την διζωνική και την αποδοχή των δεδομένων που έθεσε η εισβολή. Απόδειξη τούτου είναι η αγαστή συνεργασία του ΕΥΡΩΚΟ με τον ΔΗ.ΣΥ και την κυβέρνηση Αναστασιάδη με την στήριξη που παρέχει στην διαδικασία τουρκοσυνεταιριστικής λύσης που προκύπτει ήδη από το κοινό ανακοινωθέν.
Γνώριζε επίσης ότι η Ε.Ε., πιέζει ώστε να ανοιχθούν απευθείας εμπορικές σχέσεις με τα κατεχόμενα , γεγονός που θα αναβαθμίσει το κατοχικό μόρφωμα σε περιωπή κράτους και θα καταστήσει οικονομικώς αυτοσυντήρητη την παρουσία του τουρκικού κατοχικού στρατού.
Η ευρωπαϊκή ένωση που με τους οικονομικούς μηχανισμούς της μας έριξε στην φτώχεια και στην εξάρτηση από τους ξένους τοκογλύφους , συγκατανεύσει στον τουρκικό επεκτατισμό και επιθυμεί να κλείσει υπέρ της κατοχής το κυπριακό και να ανοίξει τις πύλες της στην Τουρκία ή να κτίσει αδιασάλευτες γέφυρες συνεργασίας με αυτή εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων , εις βάρος των καταπιεσμένων εθνοτήτων που ζουν στην Μικρά Ασία υπό την βία του τουρκικού κράτους.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα συστήματα της ( κοινοβουλευτισμός , τραπεζοκρατία, ευρωζώνη ) είναι εργαλείο των διεθνών τοκογλύφων και της Αμερικανο-νατοϊκής επικυριαρχίας .
Ο μηχανισμός που λέγεται Ε.Ε., θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχεία της Τουρκίας .
Έχουμε χρέος να αντισταθούμε στα φερέφωνα της υποταγής και της διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ