Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Φυτώριο μαφιόζικης εξουσίας η κυβέρνηση Αναστασιάδη

Το ΕΔΗΚ καλεί την δικαιοσύνη να βγάλει τον μαύρο φερετζέ( κουρούκλα στα κυπριακά )  που καλύπτει τα μάτια της και να επέμβει αυτεπάγγελτα ώστε να εξετάσει τα όσα καταγγέλλονται από τον τέως αρχηγό της αστυνομίας κ. Μιχαλάκη Παπαγεωργίου , σχετικά με την κάλυψη εγκλημάτων και εγκληματιών από τον εν ενεργεία υπουργό δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.
Αν είναι αληθή τα όσα καταγγέλλονται τότε σημαίνει πως κάτω από την ομπρέλα της κυβέρνησης Αναστασιάδη αναπτύσσεται και δρα μια μαφιόζικη συμμορία που καταληστεύει και εκβιάζει τον λαό και κουκουλώνει μεθοδικά, με την ισχύ της εξουσίας τα ανομήματα της.

Ο λαός ζητά να μάθει την αλήθεια γιατί αισθάνεται  εκτεθειμένος και ανυπεράσπιστος στις μαφιόζικες συμμορίες που συναποτελούνται από μπάτσους , πολιτικούς , υπουργούς και λοιπά κομματόσκυλα.
Όταν η η εξουσία και η αστυνομία αντί να προστατεύουν τον λαό από το έγκλημα, εγκληματούν εις βάρος του , τότε η μόνη διέξοδος του λαού είναι οι ένοπλες λαϊκές πολιτοφυλακές. Ο μόνος τρόπος να αντισταθεί στην εγκληματική εξουσία και τον νόμο της νύκτας που αυτή επιβάλλει.
Κάτω η μαφιόζικη εξουσία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

υστερόγραφο : σκέψου πολίτη τι θα υποφέρεις αν αυτοί οι αδίστακτοι τύποι συνεταιριστούν με τους φονιάδες του Ισαάκ και του Σολωμού.