Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κύπριε εργαζόμενε , πολέμα την πλουτοκρατική ολιγαρχία

Εργαζόμενε του ιδιωτικού τομέα ,
Για να καταλάβεις πως εννοούν την ανάπτυξη οι ολιγάρχες πλουτοκράτες και τραπεζίτες της Κύπρου , διάβασε τι λέει ο απερχόμενος διοικητής της κεντρικής τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης ο οποίος μάλιστα πήρε ένα τεράστιο ποσό για την αποχώρηση του ( πάνω από 250.000 ευρώ κατατεθειμένα σε τράπεζα του εξωτερικού ) ως αποζημίωση , κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Λέει λοιπόν ο μέγας φωστήρας της ολιγαρχίας πως η ανάπτυξη θα έρθει αν υπήρχε “...ένα πιο ανταγωνιστικό κλίμα με τη μείωση του κόστους απασχόλησης και την έμφαση στον τουρισμό, τη ναυτιλία και τον ευρύτερο τομέα των υπηρεσιών...”

Με λίγα λόγια ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα στους τομείς μάλιστα όπου αναφέρεται ο Πανίκος Δημητριάδης , θα πρέπει να ρίξει και άλλο το κόστος εργασίας του για να βάλουν περισσότερα στις τσέπες τους οι εργοδότες , συν αυτά που θα παίρνουν από το κράτος ως βοηθήματα , όπως πήραν οι ξενοδόχοι από την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Για να πέσουν όμως τα μεροκάματα σε μισθούς πείνας και δουλείας ξέρετε τι θα κάνουν οι ολιγάρχες. Θα φέρουν στη Κύπρο και άλλους κοινοτικούς μετανάστες και άλλους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός στη προσφορά εργασίας.
Τούτο σημαίνει πως εσύ Κύπριε εργαζόμενε θα βρεθείς άνεργος στο δρόμο και θα αναγκαστείς να φύγεις από τον τόπο σου για να ζήσεις. Θα φύγεις διότι η παιδεία σου δεν θα σε οδηγήσει στην συγκροτημένη εξέγερση , διότι τρέμεις μέσα στα κατάβαθα της ύπαρξης σου πως αν ματώσεις την ξιφολόγχη της δικαιοσύνης θα χάσεις το παράδεισο που σου υπόσχονται παιδιόθεν οι δήμιοι σου.
Εργαζόμενε , ο θεός σου κατοικεί μέσα στη δύναμη του χώματος , μέσα στη δύναμη του σπόρου που με το μόχθο το δικό σου μετουσιώνεται σε άρτον και οίνον .
Διεκδίκησε την ιερότητα της εργασίας και της γης της πατρίδος σου.
Στις ευρωεκλογές δώσε δύναμη στο Ε.ΔΗ.Κ. ( δες τις θέσεις και προτάσεις του Ε.ΔΗ.Κ.)

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ