Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μήνυμα προς στον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ,παράνομοι σε αυτή την γη είναι ο τουρκικός στρατός κατοχής και οι “τουρκοκύπριοι” συνεργάτες του , που από το 1974 κατέχουν και συγκατέχουν το 40 % της επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας και επιπρόσθετα το εποικίζουν με τουρκικούς πληθυσμούς .

Παράνομοι είναι επίσης εκείνοι που ενώ αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα της κυπριακής δημοκρατίας αρνούνται να σε κατηγορήσουν για τα εγκλήματα σου ως συνεργάτη και πράκτορα των δυνάμεων εισβολής και κατοχής και σου δίνουν δικαίωμα λόγου και διακίνησης στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας . Είναι οι μειοδότες εκείνοι που αναβάθμισαν το κατοχικό μόρφωμα και δεν δίστασαν να διαπράξουν την προδοσία της αποδοχής του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων το 2004.
Μια παροδική ισχύς εξουσίας επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά εις βάρος της Κυπριακής δημοκρατίας , μια ισχύς που όταν ανατραπεί θα οδηγήσει τους μειοδότες και προδότες στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας με φόντο την ποινή του θανάτου δια τουφεκισμού.
Ανάμεσα σε αυτούς τους γλοιώδεις γραικύλους και στους “τουρκοκύπριους” πράκτορες , να είσαι βέβαιος ότι θα βρίσκεσαι και εσύ Μεχμέτ Αλί Ταλάτ .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ