Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΔΗΚ : σχόλια στην επικαιρότητα ( 30 Μαΐου 2014 )


Ανοίγονται γραφεία αντιπροσώπευσης του Ψευδοκράτους στην Ευρώπη 

Με την τακτική που ακολουθεί το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου το κατοχικό μόρφωμα αναβαθμίζεται καθημερινά.
Μετά το άνοιγμα γραφείων αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους στο Βερολίνο και την Στοκχόλμη παίρνει σειρά η Φιλανδία.
Εμείς προειδοποιήσαμε για αυτή την εξέλιξη η οποία μάλιστα θα ενσκήψει ως χιονοστιβάδα με άνοιγμα πρεσβειών σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , αν προχωρήσει το σχέδιο των Αμερικανών για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγματα το απευθείας εμπόριο Ε.Ε. , κατεχομένων και άλλων παραχωρήσεων.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνει τελικά ο τάφος της Κύπρου. 

***

Περί της ανομίας στο έγκλημα της παιδεραστίας

Δυσκολεύονται οι βουλευτές να προχωρήσουν σε ψήφιση νομοσχεδίου που να κτυπά το έγκλημα της παιδεραστίας και της προπαγάνδας για αυτήν . Φαίνεται δεν θέλουν να κακοφανίσουν τον Ούτοπο τον οποίο μάλιστα χειροκρότησαν οι φαύλοι και κρυπτοπαιδεραστές που παρευρίσκονταν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.
Εμείς λέμε να επιστρέψει η ποινή του θανάτου για εγκλήματα τέτοιας φύσεως ως επίσης και για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας.

***

για την δήλωση της Μαρί Λεπέν 

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Μαρί Λεπέν περί τόξου συμμαχίας προς υπεράσπιση του χριστιανικού πολιτισμού , εκφράζουμε την διαφωνία μας.
Η Ευρώπη οφείλει το φως της στην ελευθερία της σκέψης και την αρχαία Ελλάδα και το σκότος της στον θρησκευτικό δογματισμό. 

***

Για τον πολιτικό πολιτισμό του κατεστημένου 

Το ΡΙΚ και όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης που πληρώνονται και από κρατικά κονδύλια δεν έδωσαν φωνή στην υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου , ως όφειλαν. Αν το φράγμα σιγής σε κάποιο υποψήφιο τιμά και προστατεύει την δημοκρατία τους και τα ήθη τους και τον πολιτικό πολιτισμό τους , τότε καλώς έπραξαν.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ