Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το ΡΙΚ πολεμά την υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπηρετούν το σύστημα και πληρώνονται από το σύστημα από λεφτά αρπαγμένα από τον λαό , δια της φορολογικής βίας αλλά και από λεφτά που έρχονται από υπόγειες διαδρομές.
Ειδικά αυτή την περίοδο που οι αμερικάνικο-νατοϊκοί κύκλοι σχεδιάζουν να “κλείσουν” το κυπριακό και να αρπάξουν το φυσικό αέριο της Κυπριακής ΑΟΖ.
Συνεπώς δεν περιμένουμε να μας δώσουν φωνή παρά μόνο την ελάχιστη που υποχρεούνται από τις περιστάσεις. Αλλά και αυτήν ακόμα θα την περιορίζουν όπως μπορούν.
Το ΡΙΚ για παράδειγμα αν και είναι κρατικό κανάλι και το προσωπικό του πληρώνεται από τους φόρους του λαού , όφειλε να δώσει το βήμα και στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου.

Αντί αυτού όμως , φρόντισε να εξαφανίσει από τα αρχεία του ακόμα και την πρόσφατη ομιλία του Λουκά Σταύρου κατά την υποβολή υποψηφιότητάς στο HILTON , στις 2 Μαΐου 2014.
Οι αλήθειες που ειπώθηκαν σε αυτή την πεντάλεπτη έστω ομιλία δεν θέλουν να ακούγονται.
Δικαίωμα λόγου δίνουν μόνο σε όσους δεν ενοχλούν το σύστημα και ασκούν μια τυπική κριτική που στην ουσία δεν βλάπτει το σύστημα και το κατεστημένο αλλά το ενδυναμώνει.
Ένας τρόπος να σπάσουμε το φράγμα της σιωπής είναι εσείς οι πολίτες που συμφωνείτε με τις εθνικοκοινωνικές θέσεις , να πολλαπλασιάζεται τη φωνή μας , να κοινοποιείτε τις ανακοινώσεις του ιστολογίου του ΕΔΗΚ και του Λουκά Σταύρου.
Αν ο λόγος μας ήταν ακίνδυνος στην εξουσία και τα σχέδια τους θα μας καλούσαν συνέχεια στα κανάλια τους .
Όμως ξέρουν πολύ καλά πως ο εθνικοκοινωνικός λόγος αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το σύστημα . Για αυτό επέλεξαν την τακτική της αποσιώπησης του.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ