Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : Σπάστε το αδιέξοδο της προδοσίας

Το εθνικό θέμα της Κύπρου οδηγήθηκε σε αδιέξοδο μέσα από τους χειρισμούς των ηγεσιών της κυπριακής δημοκρατίας .
Οι πολλαπλές υποχωρήσεις που κατατέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλά και οι εμπράγματες παραχωρήσεις προς τους κατακτητές , όπως η άρση της εμπολέμου καταστάσεως , το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων το 2004 , ο κανονισμός της πράσινης γραμμής και η τελευταία πρόταση για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα που αναβαθμίζουν σε περιωπή αυτάρκους κρατικού μορφώματος το κατοχικό μόρφωμα , όλα αυτά οδηγούν είτε στην νομιμοποίηση της διχοτόμησης είτε σε ένα τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα υπό την πινακίδα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ( Δ.Δ.Ο. ) που θα αποτελέσει πολιτικό προγεφύρωμα για πλήρη εκτουρκισμό της Κύπρου και εκδίωξη του ελληνισμού από τα πατρογονικά χώματα του.

Για αυτή την δραματική εξέλιξη ευθύνονται αποκλειστικά οι κυβερνήσαντες την κυπριακή δημοκρατία από την τουρκική εισβολή και εντεύθεν. Να σημειωθεί βέβαια ότι οι υποχωρήσεις και παραχωρήσεις που έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται , αντίκεινται και στο εθνικό αίσθημα και στη διεθνή νομιμότητα. Μια ολιγαρχία που κατά συμβεβηκός εξουσιάζει την Κύπρο , αποφάσισε να καταργήσει κάθε εθνική και διεθνή νομιμότητα και να επιβάλει ένα πρωτοφανές “δίκαιο” στη πατρίδα μας , ένα “δίκαιο” που να νομιμοποιεί την εισβολή , την κατοχή , τον εποικισμό , την αρπαγή του εδάφους ενός κράτους μέλους των Η.Ε. , την κατάλυση του κράτους και την μετατροπή του σε συνεταιρισμό με τους κατακτητές .
Αυτή η θλιβερή , προδοτική και σιχαμερή ολιγαρχία νομίζει πως θα περάσουν τα αίσχη της και ενώπιον της θα γονατίσει το έθνος με καταρρακωμένη την υπερηφάνεια του.
Το κρίμα στο κεφάλι τους.
Σηκωθείτε ω νέοι , υψώστε στις ψυχές σας το πνεύμα των φυλακισμένων μνημάτων και συντρίψτε τους.
Σπάστε το αδιέξοδο της προδοσίας και ανοίξτε το δρόμο της απελευθέρωσης και της αυτοδιάθεσης.
Φωτιά και τσεκούρι .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ