Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σχέδιο εκποιήσεων = ξεπούλημα της Κύπρου στους εβραίους

Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ που εκπονείται από την Τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι στην ουσία του ένας τρόπος μεταβίβασης των περιουσιών των κυπρίων σε ξένα χέρια και από ότι φαίνεται σε χέρια ισραηλινών που ήδη έχουν εποικήσει το κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας με αγορές οικοπέδων στα καλύτερα σημεία.
Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ εμπίπτει στην εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου – Ισραήλ την οποία ανακοίνωση κομπορρημονώντας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Εκτός αυτού , το σχέδιο εκποιήσεων στερείται δικαιακής βάσης. Διότι δεν ξύπνησαν ένα πρωί οι κύπριοι και είπαν από κοινού δεν πληρώνουμε τα χρέη μας. Η αδυναμία αποπληρωμής των χρεών προέκυψε από την ΥΦΕΣΗ την οποία προκάλεσαν οι τραπεζίτες σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό σύστημα της κομματικής δικτατορίας ( κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός) .
Συνεπώς ο λαός έχει δικαίωμα να ζητήσει ευθύνες από αυτό το κοπάδι των λύκων ( τραπεζιτών και πολιτικών ) και όχι να σηκώσει τα χέρια σαν πόρνη που τρέμει μπροστά στους νταβατζήδες της και να αφήσει το χτικιό της αδικίας να αρπάξει την περιουσία του και να την μεταπουλήσει σε ξένους που στη συνέχεια θα απαιτήσουν και κυριαρχικά δικαιώματα.
Το δίκαιο είναι με το μέρος του λαού . Αν όμως ο λαός συνεχίσει να γλύφει τους δημίους του και να τους θεωρεί ηγέτες του , τότε είναι άξιος των επιλογών και της νοημοσύνης του.
Αν αποφασίσει να συγκρουστεί με την αδικία και την τυραννία της ολιγαρχίας , ας πλησιάσει το Ε.ΔΗ.Κ. το μόνο αντισυστημικό κόμμα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας και ριζικής αναθέσμισης της πολιτικής κοινωνίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ