Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Αναστασιάδης παραχώρησε την ΕΠΟΠΤΕΙΑ της ΑΟΖ μας στους Εβραίους

Την ώρα που οι φιγούρες της εθνικοφροσύνης της κυπριακής ολιγαρχίας με την πρώτη ευκαιρία τονίζουν πως θα ήταν ατίμωση μεγίστη να εκλαμβάνονται ως διορισμένοι νομάρχες απο έλληνες πολιτικούς , επαναλαμβάνοντας την προπέτεια του ολετήρα Μιχάλη Μούσκου , την ίδια ώρα παραχωρούν στο Ισραήλ δικαιώματα συγκυριαρχίας και συνεποπτείας της κυπριακής ΑΟΖ μέσω των ραντάρ του Τροόδους με την δικαιολογία ότι «υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να παρακολουθούμε πλήρως της ΑΟΖ μας με τα δικά μας μέσα” κατά δήλωση του Κασουλίδη.

Στο τέλος θα έχουμε στο βόρειο τμήμα της Κύπρου τους τούρκους κατακτητές και στο νότιο τους Ισραηλινούς μαζί με τους εγγλέζους.
Όλες αυτές οι επεκτάσεις και επισκιάσεις του ουρανού μας θα απομακρυνθούν με ένα και μοναδικό τρόπο. Με την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα.
Θέλουμε το ελληνικό ναυτικό , την εθνική μας πολεμική αεροπορία , τα άρματα μάχης και τον ελληνικό στρατό να είναι εδώ στα ελληνικά χώματα της Κύπρου με συντεταγμένες δυνάμεις .
Όμως πρέπει να ξέρετε πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ το κυπριακό κατεστημένο και κυρίως η εθνικοφρονίζουσα πλευρά του , που αν δεν το μισήσουμε και αν δεν το πολεμήσουμε πιότερο και από τους τούρκους κατακτητές , δεν θα δούμε λευτεριά.
Έξω οι Τούρκοι , οι Εγγλέζοι και οι Εβραίοι από την Κύπρο.


Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ