Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ε.Δ.Η.Κ.: Η χρεοκοπία του Ζυριχικού κράτους είναι η σωτηρία μας

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη περιμένει την άλλη δόση από την τρόικα για να καλύψει τα έξοδα του υπερμεγέθους κράτους και των δημοσίων υπαλλήλων.
Η τρόικα για να δώσει τα λεφτά απαιτεί να ενδυναμωθούν οι τράπεζες μέσω των εκποιήσεων των περιουσιών της παραγωγικής βάσης. ( διότι τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων ανήκουν στην κατηγορία των εξυπηρετούμενων) .
Η παραγωγική βάση από την άλλη βρίσκεται στον αναπνευστήρα και συνέχεια της επιβάλλονται νέοι έμμεσοι φόροι .

Η πολιτική ηγεσία του τόπου επιμένει στη γραμμή της τρόικας που ευνοεί την τραπεζοκρατία , την ολιγαρχία και το δημοσιοϋπαλληλικό πλιάτσικο των δημόσιων ταμείων.
Η μοναδική λύση για την παραγωγική βάση δηλαδή για τους είλωτες της κοινωνίας των ολίγων , είναι να οδηγηθεί το κράτος σε πτώχευση μέσα από συμβάντα που θα σταματήσουν την ροή των δανείων από την τρόικα , που το βάρος τους επομίζεται η παραγωγική βάση ως πεδίον άσκησης φορολογικής βίας απο το κράτος. 
Η πτώχευση θα οδηγήσει με την σειρά της σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ της οικονομίας από νέα βάση.
Εκεί θα τεθεί το δίλημμα είτε της επανάληψης των ιδίων επιλογών μέσα από την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είτε της πραγματικής εθνικοκοινωνικής αναδιάρθρωσης.
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές η χρεοκοπία του κράτους που ας μην ξεχνούμε ότι αναφερόμαστε στο μετα-αποικιακό ζυριχικό κράτος , θα φέρει μια καινούρια μέρα στη πατρίδα. Μια μέρα που θα αρχίσει με τρομερή καταιγίδα και θα παρασύρει στο ρουν των χειμάρρων της τα χάρτινα όνειρα των τυράννων μας .
Οι παραγωγικές δυνάμεις ας εύχονται να έρθει η χρεοκοπία το γρηγορότερο και ας ενεργούν μάλιστα για να την επισπεύσουν.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ