Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ


Εμείς δεν είμαστε ακροδεξιοί ρωμιοί εθνικιστές που περιφέρονται της αρχιεπισκοπής και συναγελάζονται με τις πολιτικές συμμορίες της δεξιάς σε κοινές φιέστες και συλλείτουργα.
Δεν επιθυμούμε μια θεσούλα στο σκυλοβούλιο των μειοδοτών και των φαύλων για να παριστάνουμε τους διορθωτές του ολιγαρχικού συστήματος .
Εμείς είμαστε μαχητές της τρίτης ιδεολογίας , έλληνες εθνικοκοινωνιστές , εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες που σχεδιάζουμε την κατάργηση του συστήματος της ολιγαρχίας αλλά και την επανάκτηση της εθνικής μας ταυτότητας και του ιστορικού μας προορισμού.
Προς τούτο επιδιώκουμε :
Πρώτα από όλα την επανελλήνιση μας. Την επιστροφή στις αρχές και αξίες του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και την απόσειση του εβραϊκού σκοταδισμού που μας επιβλήθηκε δια του χριστιανισμού ως κρατικής εξουσιαστικής ιδεολογίας .
Την κατάργηση της σχέσης κράτους και ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και την δημιουργία ενός κρατικού χρηματοδοτικού συστήματος που να στηρίζει άμεσα την παραγωγή χωρίς ταξικούς διαχωρισμούς.
Την κατάργηση της παιδείας των ραγιάδων και την αντικατάσταση της από την παιδεία των ελευθέρων Ελλήνων που θα έχει ως κύριο έργο της την ανάδειξη των δημιουργικών ικανοτήτων και την κοινωνική πραγμάτωση και καταξίωση τους.
Την κατάργηση του παρασιτικού κράτους και υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα και την στήριξη της πραγματικής λαϊκής παραγωγικής βάσης.
Την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και της κομματοκρατίας και το πέρασμα της εξουσίας στην λαϊκή βούληση μέσα από ριζική αναθέσμιση και εδραίωση της αρχής της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης στο επίπεδο των τοπικών κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων.
Την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου της βίας και την θέσμιση των ενόπλων λαϊκών πολιτοφυλακών που θα υπερασπίζονται τον θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων.

Οι αρχές αυτές επιτάσσουν μια σειρά στρατηγικών αλλαγών , θέσεων και προτάσεων που αφορούν στο εσωτερικό μέτωπο αλλά και στις σχέσεις μας με άλλα κράτη και οργανισμούς.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ