Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο εθνικοκοινωνισμός ενάντια στην κοινωνία του αίσχους


Τα τέσσερα μεγάλα θεσμικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός είναι :
Η τραπεζοκρατία η οποία συνίσταται στη συμβιωτική σχέση κράτους και ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος.
Η κομματοκρατία – κοινοβουλευτισμός ( κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός) όπου η εξουσία εκπορεύεται από τις κομματικές συμμορίες και παραδίδεται σε αυτές.
Η παπαδοκρατία , όπου η παιδεία και η διαμόρφωση συλλογικής συνείδησης αφήνεται στους διαχειριστές του εβραιοχριστιανικού δόγματος.
Η εργασιακή ανισότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα εις βάρος της παραγωγικής βάσης.
Από αυτά τα θεσμικά προβλήματα μύρια έπονται κακά. Όπως η μετριοκρατία , η φαυλοκρατία , η διαφθορά , η βλακοκρατία , ο σκοταδισμός , η ταξική ολιγαρχική εκμετάλλευση , η χειραγώγηση της κοινωνίας από τους αλήτες πολιτικούς και τις φαμίλιες τους , ο ραγιαδισμός , ο νεποτισμός , το ρουσφέτι , οι πελατειακές σχέσεις των ψηφοφόρων με την κομματική εξουσία , η αναξιοκρατία κλπ.
Αυτή η κοινωνία του αίσχους δεν διορθώνεται , δεν βελτιώνεται αν οι θεσμοί παραμείνουν ως έχουν.
Η μόνη αλλαγή προς την σωστή κατεύθυνση είναι η αλλαγή των θεσμών που παραδίδουν την κοινωνία στους ολίγους , τραπεζίτες , παπάδες και συμμορίτες κομματάρχες.
Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός απαιτεί το γκρέμισμα των ολιγαρχικών θεσμών εκ θεμελίων και την αντικατάσταση της αστικής δημοκρατίας από ένα εθνικοκοινωνικό πολίτευμα .
Στο εθνικοκοινωνικό πολίτευμα ο τραπεζίτης δεν θα στηρίζεται από το κράτος διότι θα υπάρχει η κρατική τράπεζα που θα στηρίζει άμεσα τον παραγωγό χωρίς διαμεσολαβητές .
Ο παπάς δεν θα έχει εξουσιαστική πρόσβαση στη παιδεία και το κράτος διότι η παιδεία θα είναι ελληνική και ανθρωποκεντρική.
Ο κομματάρχης δεν θα έχει καμία εξουσία διότι η εξουσία θα παράγεται από τις παραγωγικές ενώσεις και τις τοπικές κοινότητες πάνω στην αρχή της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Η εργασιακή ανισότητα θα καταργηθεί διότι οι εργασιακές σχέσεις θα ρυθμίζονται από τις παραγωγικές ενώσεις που θα αντιπροσωπεύονται στο νομοθετικό σώμα.
Ρωτούμε λοιπόν τους διάφορους εθνικιστές του συστήματος τύπου Χρυσής Αυγής . Τι προτείνουν για την αντιμετώπιση αυτών των θεσμικών προβλημάτων;
Θέλουν να καταργήσουν τον κοινοβουλευτισμό και την κομματοκρατία ή απλά να πάρουν αυτοί την κομματική εξουσία;
Θέλουν να καταργήσουν το ληστρικό τραπεζικό σύστημα ή να το “εξυγιάνουν” όπως διατείνονται και εν τέλει να το προστατεύσουν;
Θέλουν να στηρίξουν την ελευθερία του πνεύματος ή να βυθίσουν την ελληνική κοινωνία στον εβραιοχριστιανικό σκοταδισμό υπό την ταμπέλα “Ελλάς ελλήνων χριστιανών” ;
Θέλουν να καταργήσουν την εργασιακή ανισότητα ή να ενισχύσουν τον κρατισμό και την γραφειοκρατία;
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ