Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης παρέδωσε την Κύπρο σε ΝΑΤΟ , εγγλέζους και εβραίους


Στις νατοϊκές δυνάμεις παρέδωσε την Κύπρο ο Αναστασιάδης εμπλέκοντας την μάλιστα στον πόλεμο κατά των τσιχαντιστών που μόνο δεινά να προκαλέσει στην Κύπρο.

Οι αγγλικές βάσεις μετά την αναβάθμιση τους επί διακυβερνήσεως Αναστασιάδη έχουν γίνει ορμητήριο των αγγλικών μαχητικών αεροπλάνων , τα ραντάρ του Τροόδους έχουν παραδοθεί στους Ισραηλινούς κατά παλαιότερη δήλωση Κασουλίδη και προετοιμάζεται επίσης και η παράδοση του αεροδρομίου “Ανδρέας Παπανδρέου”. Επιπρόσθετα επιτρέπει στους αμερικανούς να εμπλακούν τόσο στα ζητήματα της ασφάλειας όσο και στην “επίλυση” του κυπριακού ενώ ήδη ο υπουργός άμυνας δηλώνει ότι οι ΗΠΑ θεωρούνται στρατηγικός εταίρος της Κύπρου.
Οι πύλες άνοιξαν για τον πλήρη έλεγχο της Κύπρου από Ισραηλινούς , Αμερικανούς και Εβραίους.
Υπό την προστασία αυτών των “φίλων” του νομίζει ο Αναστασιάδης και οι περί αυτών τουρκοπροσκυνημένοι ότι θα επιβάλει ανενόχλητος την “λύση” που ονειρευόταν από την εποχή Κληρίδη όπου χαλκεύτηκε το σχέδιο Ανάν.
Η μονοδιάστατη εξωτερική πολιτική Αναστασιάδη θα αποδειχθεί στην πορεία των πραγμάτων δραματική αν δεν βρεθεί τρόπος να ανακοπεί.
Το κομματικό κατεστημένο από την άλλη τηρεί σιγή ιχθύος σε όσα συμβαίνουν υπό τις ευλογίες μάλιστα του ρασοφόρου μεγαλοτραπεζίτη Χρυσοστόμου.
Και ο λαός ρεμβάζει από τον καναπέ του πολιτικού θανάτου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ