Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΧΙ στην “εθνικιστική” ακροδεξιά


Έλληνα εθνικιστή
Αν απεχθάνεσαι το σύστημα και το θεωρείς υπεύθυνο για όλα τα δεινά του έθνους τότε πρέπει να αποφασίσεις να ξεκολλήσεις από την συστημική “εθνικιστική” ακροδεξιά και να εργασθείς για την πολιτική ανάδειξη της τρίτης ιδεολογίας .
Μην μένεις εγκλωβισμένος σε κενά συνθήματα και παραπλανητικές εικόνες . Η “εθνικιστική” ακροδεξιά τύπου Χρυσής Αυγής σε βυθίζει στο βούρκο του συστήματος της κομματοκρατίας , της τραπεζοκρατίας , της ολιγαρχικής διαχείρισης της οικονομικής διαδικασίας , της ολιγαρχικής εκμετάλλευσης της λαϊκής εργασίας , της παπαδοκρατίας και του εβραϊκού σκοταδισμού που επαγγέλλεται.

Κάνε ένα βήμα μπροστά . Διεκδίκησε την ΑΛΛΑΓΗ που έρχεται μέσα από την τρίτη ιδεολογία του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού που για εμάς τους Έλληνες εκφράζεται με τον ελληνικό εθνικοκοινωνισμό.
Μπορούμε να γκρεμίσουμε το σύστημα συθέμελα και να οικοδομήσουμε μια καινούρια πολιτεία , εθνοφυλετικής συνοχής , ελληνικού πνεύματος , εξουσίας των παραγωγικών δυνάμεων μέσα από μια οργανική δημοκρατία που θα εδράζεται στις λαϊκές συνελεύσεις και στην ανακλητή αντιπροσώπευση των κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων.
Η ΑΛΛΑΓΗ δεν θα προκύψει μέσα από διορθώσεις του παρόντος συστήματος αλλά μόνο επί των ερειπίων του.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ