Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά τις εκποιήσεις έρχεται η τουρκοσυνεταιριστική λύση

Το κυπριακό κράτος βρίσκεται στα όρια της κήρυξης πτώχευσης . Το υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό καρκίνωμα που δημιούργησε ο κομματισμός και η τραπεζοκρατία των παπάδων και μερικών φαμελιών της ολιγαρχίας περιμένουν τα λεφτά της τρόικα για να συνεχίσουν το γλέντι.

Τραπεζοκρατία , κομματοκρατία , παπαδοκρατία , πλουτοκρατία έχουν καταστρέψει την παραγωγική βάση της κοινωνίας και την βύθισαν στην φτώχεια , στην ανεργία , στην μετανάστευση της νεολαίας.
Οι επιλογές και τα συμφέροντα του κατεστημένου οδηγούν στο μονόδρομο της επιβολής του νόμου των εκποιήσεων . Όμως η εφαρμογή αυτού του ληστρικού νόμου δεν θα ωφελήσει τα οικονομικά πράγματα της Κύπρου αλλά τουναντίον θα οδηγήσει σε περισσότερη ύφεση και καταστροφή της μικρομεσαίας επιχείρησης και τάξης.
Το άθλιο κατεστημένο απλά θα πάρει κάποια παράταση ζωής ενώ θα ποτίσει με θάνατο τα λαϊκά στρώματα.
Η δε παράταση ζωής οδηγεί σε ένα άλλο μονόδρομο. Τον μονόδρομο του ξεπουλήματος της πατρίδος στους τούρκους.
Διότι δια της οδού αυτής ευελπιστούν οι ολιγάρχες πως θα συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια στα πλαίσια μιας τουρκοσυνεταιριστικής λύσης.
Με λίγα λόγια μετά τις εκποιήσεις θα ακολουθήσει η τουρκοσυνεταιριστική λύση υπό τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι “ελληνοκύπριοι” αν και βλέπουν ότι οι βοσκοί τους τούς οδηγούν στο σφαγείο , εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται και να τους ακολουθούν τυφλά.
Να σημειωθεί πως οι εξελίξεις θα έρθουν ως επιλογές ανάγκης όπως έχει έρθει το κούρεμα , η τρόικα , ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών από την Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ