Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς οι φασίστες μπορούμε να φέρουμε την πρόοδο και την ισχύ

Η ανάπτυξη που σου υπόσχονται οι συστημικοί πολιτικάντηδες μέσα από μαζικές εκποιήσεις μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Οι μαζικές εκποιήσεις – αρπαγές της περιουσίας του λαού και συγκεκριμένα της μικρομεσαίας επιχειρηματικής βάσης θα φέρουν περισσότερη ύφεση , περισσότερη ανεργία , περισσότερη φτώχεια και από την άλλη θα εξαναγκάσει το κράτος , προκειμένου να ταΐσει το μαμούθ του δημοσιοϋπαλληλικού τομέα με τους πριγκιπικούς μισθούς να ξεζουμίσει τα λαϊκά στρώματα της ιδιωτικής οικονομίας .

Έρχονται μέρες που ένα μεγάλο μέρος του λαού θα περιμένει από τα συσσίτια που θα του ρίξουν οι αφεντάδες της τραπεζοκρατίας υπό τύπο ελεημοσύνης , επιστρατεύοντας τους κύκλους της αρχιεπισκοπής και της μασονίας με τα χίλια πλοκάμια.
Αυτή την κατάσταση της ζητιανιάς αν είναι να την αποδεχθείς λαέ τότε σου αξίζει . Αν όμως έμεινε μέσα σου ψυχή πέταξε στα μούτρα τους τις σακούλες με τα ληγμένα κοτόπουλα και τα μακαρόνια και διεκδίκησε την αυτονομία της εργασίας σου.
Διεκδίκησε την επιστροφή στην λίρα και την συντριβή της τραπεζοκρατίας και της ολιγαρχικής τυραννίας.
Εμείς οι φασίστες μπορούμε να σε οδηγήσουμε στο δρόμο της προόδου και της λαϊκής ισχύος , δια της συγκέντρωσης των παραγωγικών δυνάμεων πέριξ του πελέκεως.
Διεκδίκησε το εθνικοκοινωνικό κράτος.
Στήριξε το Ε.ΔΗ.Κ. , το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα του λαού.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ