Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έρχονται χαρές και πανηγύρια γραικύλοι


Ο κωδικός της επίθεσης των τούρκων στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας ονομάζεται “διαμοιρασμός” , δηλαδή δείχνει ξεκάθαρα πως ο στόχος της επίθεσης είναι η συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ ανεξάρτητα από την λύση που θα δοθεί και πότε θα δοθεί.

Τούτο σημαίνει πως οι αρναουτάδες θέλουν εξασφαλίσεις για την συνεκμετάλλευση και όχι κούφιες για αυτούς υποσχέσεις όπως αυτές που κατά καιρούς εξαγγέλλουν οι “ελληνοκύπριοι” μειοδότες περιλαμβανομένης και της χθεσινής ανακοίνωσης Κασουλίδη ότι το κέρδος από την εξόρυξη του φυσικού αερίου “θα διαμοιραστεί αναλογικά” όταν ολοκληρωθεί η εξόρυξη .
Εφόσον λοιπόν βρίσκεται στο τραπέζι η πρόταση των μειοδοτών περί διαμοιρασμού των κερδών από το φυσικό αέριο , η Τουρκία θα θελήσει να καθορίσει τα ποσοστά κέρδους αλλά και να διασφαλίσει αυτά δια της συμμετοχής της στην διαχείρηση της ΑΟΖ, γεγονός που θα την καταστήσει συγκυρίαρχο με την συνεργασία πάντοτε των “τουρκοκυπρίων” πρακτόρων της.
Οπότε να περιμένεις λαέ του καναπέ να ανακοινωθεί σύντομα μια δικοινοτική επιτροπή διαχείρισης της ΑΟΖ και να είσαι έτοιμος να το γιορτάσεις με τους κομματάρχες σου και το παπαδαριό σου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ