Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μεθοδεύουν την συνδιαχείρηση της ΑΟΖ με τους τούρκους


Κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας της κυπριακής ΑΟΖ από την τρίτη τουρκική εισβολή δεν έχει ληφθεί ακόμα.
Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δηλώνουν την αδυναμία τους να υπερασπιστούν την κυριαρχία της ΑΟΖ.
Η άρνηση αποφασιστικής άσκησης της κυριαρχίας επί της κυπριακής ΑΟΖ από την κυπριακή κυβέρνηση και συνακόλουθα την Ελλάδα που οφείλει να ενεργεί ως εθνικό κέντρο , αφήνει το πρόβλημα να συρθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που θα μετατρέψει την κυπριακή ΑΟΖ σε γκρίζα ζώνη ή σε ζώνη συγκυριαρχίας και συνδιαχείρισης με τους τούρκους εισβολείς και τους εδώ πράκτορες της κατοχής , τους “τουρκοκύπριους”.

Με τις βαρύγδουπες δηλώσεις Κασουλίδη και Βενεζέλου και με την πολιτική των αξόνων και των συνεργασιών με τις γειτονικές χώρες δεν προστατεύεται η ΑΟΖ.
Δεν προστατεύεται επίσης με την συγκυριακή παρουσία κάποιου ελληνικού πολεμικού πλοίου και υποβρυχίου στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ που διεξάγονται στην περιοχή.
Η κυριαρχία επί της ΑΟΖ μας διασφαλίζεται μόνο με την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων του έθνους και την απόφαση να βυθίσουν το BARBAROS και τα σχέδια του Νταβούτογλου.
Ξύπνα ελληνικέ λαέ και απαίτησε την ένοπλη προστασία της Κύπρου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ