Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: προέχει η ενδυνάμωση της άμυνας μας για την εκμετάλλευση της ΑΟΖ


Το προδοτικό πολιτικό – οικονομικό κατεστημένο της Κύπρου γνώριζε , όπως ο κάθε εχέφρων άνθρωπος γνωρίζει , ότι θα ήταν αδύνατη η εκμετάλλευση της ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας χωρίς ισχυρή εθνική άμυνα.

Όμως άφησε τα πράγματα να φτάσουν στην σημερινή κατάσταση , όπου ο τουρκικός στόλος αλωνίζει στα ύδατα μας , ώστε να χρησιμοποιήσει το πρόβλημα για να επιβάλει την λύση – διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και την μετεξέλιξη της σε ένα κυπρο-τουρκοσυνεταιρισικό μόρφωμα.
Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά, κάποιοι ψευτοεθνικιστές και ψευτοπατριώτες που υπηρετούσαν την αρχιεπισκοπή , δηλαδή τον κεντρικό άξονα της κυπριακής ολιγαρχίας , έλεγαν πως πρέπει το αέριο να βγει πάση θυσία. Να βγει με λίγα λόγια με την θυσία της πατρίδος.
Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές υπό τις παρούσες συνθήκες λέμε πως πρέπει να σταματήσει άμεσα η απροστάτευτη “εκμετάλλευση” της ΑΟΖ και η εξόρυξη του φυσικού αερίου και να επικεντρωθούμε στην αναβάθμιση της άμυνας μας με στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα και συμμαχία με την Ρωσία .
Όταν η άμυνα μας θα είναι σε θέση να βυθίσει το κάθε BARBAROS στο βυθό της θάλασσας και να καρφώσει την ξιφολόγχη στην καρδιά του κατοχικού μορφώματος ,τότε θα έρθει και σειρά της εκμετάλλευσης της ελληνικής ΑΟΖ της Κύπρου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ