Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Για το κοσμικό κράτος στην “Σαουδική Αραβία” της Ευρώπης


Δεν θα ασχολούμασταν με την εβραιοχριστιανική μυθολογία εάν υπήρχε ένα πραγματικά κοσμικό και ανεξίθρησκο κράτος.
Δυστυχώς όμως στην “Σαουδική Αραβία” της Ευρώπης δηλαδή στα δύο κράτη του ελληνισμού ( Ελλάδος και Κύπρου) , το κράτος διαθέτει επίσημη θρησκεία και εβραϊκή κοσμολογία την οποία εμφυτεύει στους υπηκόους του εξ απαλών ονύχων.
Παράλληλα η συμμορία των ρασοφόρων και θεολόγων, απολαμβάνει παχυλούς μισθούς από το κράτος καθώς επίσης και αφορολόγητων δραστηριοτήτων και προνομίων που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της ιδιωτικής οικονομίας που σηκώνει όλο το βάρος της φορολόγησης και της διατροφής των χιλιάδων παρασίτων της εκκλησίας και του κράτους.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θεωρούμε πως αυτή η τυραννία που περιγράφεται ως σχέση κράτους (δηλαδή κομματικών μηχανισμών και δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου) και εκκλησίας πρέπει να καταργηθεί για να δούμε άσπρη μέρα.
Αν φύγει το σκοτάδι του κρατικοεκκλησιαστικού εξουσιασμού , θα βρούμε το δρόμο της επιστημονικής παιδείας, της κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης και της ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς που δεν επισκιάζεται από τον φόβο του θεο-σατανικού συστήματος,  άλλα αναδύεται από τις αξίες που υπαγορεύει η φύση.


Λουκάς Σταύρου   
πρόεδρος ΕΔΗΚ