Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γροθιά στην τυραννία των παρασίτων των ημικρατικών κομματικών τσιφλικιών

Τίμιε εργαζόμενε του ιδιωτικού τομέα ,
Σταμάτα να ανέχεσαι την ΒΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ και την απάνθρωπη καταλήστευση σου , για να γλεντοκοπούν πάνω από τη συντριμμένη ζωή σου οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΩΝ με τα πριγκιπικά δικαιώματα.

Τιμή στον ήρωα Μίκη Μάντακα

Το Ε.ΔΗ.Κ. τιμά τον ήρωα  Μίκη Μάντακα που στις 28 Φεβρουαρίου 1975 έπεσε από ένοπλη επίθεση ακροαριστερών στην Ρώμη.
Η δράση του Έλληνα εθνικιστή Μίκη Μάντακα στις τάξεις του ιταλικού φασιστικού κινήματος δείχνει το δρόμο της αδελφοσύνης και του κοινού αγώνα όλων των Ευρωπαίων εθνικιστών ( αντίθετα από τον ακροδεξιό απομονωτικό ψευτοεθνικισμό που υπηρετεί πάντοτε τα σιωνιστικά σχέδια ) , για ένα ευρωπαϊκό συνασπισμό εθνών στη βάση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας των εθνοφυλετικών κοινοτήτων των Αρίων .

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ

Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ψεσινή συνέντευξη του στο ΡΙΚ παραδέχθηκε ότι η χρεοκοπία του κράτους οφείλεται στα πολιτικά κόμματα που μετέτρεψαν το δημόσιο και τους ημικρατικούς οργανισμούς σε χώρο διεκπεραίωσης των πελατειακών υπο-σχέσεων τους προς τους ψηφοφόρους.
Ο κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός κρίνεται από τους ίδιους τους υπηρέτες του ως η κυριότερη αιτία της χρεοκοπίας .
Δημιούργησαν αντιπαραγωγικούς οργανισμούς καθιστώντας ακόμα και αυτή την δημόσια διοίκηση αντιπαραγωγική και παρασιτική.
Η κομματοκρατία ισοπέδωσε τα πάντα και κυρίως τις αξίες και τις αρχές μιας ευνομούμενης και παραγωγικής πολιτείας .
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: στρατιωτική ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και συμμαχία με την Ρωσία


Διεκδικούμε στρατιωτική ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και συμμαχία με την Ρωσία.
Να τερματιστούν οι προδοτικές συνομιλίες που οδηγούν στο αίσχος της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που θα ανοίξει το δρόμο στη τουρκοποίηση της πατρίδος.

Κομματοκρατία και πλουτοκρατία συγκρούονται για τους ημικρατικούς

Το Ε.ΔΗ.Κ. , ως πολιτική έκφραση του ευρύτερου εθνικοκοινωνικού κινήματος τάσσεται υπέρ της κοινωνικοποίησης των ημικρατικών οργανισμών σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού , εξαιρουμένων των φυσικών μονοπωλίων που πρέπει να ανήκουν στο κράτος και όχι να παραδίδονται στους κομματικούς μηχανισμούς.
Αν παραμείνει η κατάσταση των ημικρατικών οργανισμών ως έχει ή αν περάσει στα χέρια των ολίγων μέσω της λεγόμενης ιδιωτικοποίησης , το αποτέλεσμα για το λαό θα είναι το ίδιο . Διότι και στις δύο περιπτώσεις θα καταληστεύεται ανελέητα.
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ

Τα στρατόπεδα της μειοδοσίας αναφορικά με το εθνικό θέμα της αγγλοτουρκικής κατοχής της Κύπρου είναι δύο.
Το ένα είναι το στρατόπεδο του ΝΑΙ.
Το άλλο είναι το στρατόπεδο του ΟΧΙ.
Το στρατόπεδο του ΝΑΙ ανέλαβε να πείσει το λαό να ψηφίσει υπέρ του σχεδίου λύσης που ετοιμάζουν οι αμερικανοί μαζί με τους κατακτητές και τους προδότες .
Το στρατόπεδο του ΟΧΙ ανέλαβε να αποκρύψει τις δόλιες μεθοδεύσεις του κατεστημένου που οδηγούν ντε φάκτο ( εμπράγματα) σε αλλαγή δεδομένων και καταφανή αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος .
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αντεπίθεση στους προδότες με συγκροτημένη στρατηγική πρόταση απελευθέρωσης

Η μειοδοτική γραμμή Αναστασιάδη στο εθνικό θέμα της Κύπρου δεν αντιμετωπίζεται με συνθήματα και ΟΧΙ και παλινωδίες και αμφιταλαντεύσεις και εφησυχασμούς .
Δεν αντιμετωπίζεται με αντιπροτάσεις που εδράζονται στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και εμφανίζονται με κάποιες διαφοροποιήσεις ή με πατριωτισμούς και “εθνικισμούς” που προάγουν συγκαλυμμένα την διχοτόμηση , που είναι η αποδοχή της τουρκικής εισβολής και των δεδομένων που αυτή επέβαλε.
Η μειοδοτική γραμμή Αναστασιάδη αντιμετωπίζεται με ρωμαλέα αντίσταση και συγκροτημένη πρόταση απελευθερωτικής στρατηγικής.
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ Μ.Ο.Ε.



Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Το κυπριακό έχει ενσωματωθεί στα σχέδια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Τα νέα αυτά σχέδια αποτελούν προέκταση των σχεδίων που τέθηκαν σε εφαρμογή το 1974 με το πραξικόπημα , την μεθοδευμένη εγκατάλειψη του κυπριακού ελληνισμού από το εθνικό κέντρο και την τουρκική εισβολή , παρασκηνιακά συναινούντος και του κυπριακού κατεστημένου για βίαιη μεταφορά των “τουρκοκυπρίων” σε μιαν ενιαία εδαφική ζώνη , γεγονός που επικυρώθηκε από τις λεγόμενες συμφωνίες κορυφής Μούσκου – Ντανκτάς τρία χρόνια μετά την εισβολή.
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Για την αποχώρηση του ΔΗ.ΚΟ από την κυβέρνηση Αναστασιάδη

Το ΔΗ.ΚΟ αποχωρεί από την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Το ίδιο έπραξε και επί κυβερνήσεως Χριστόφια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα στις εξελίξεις για το εθνικό θέμα.
Ο λόγος είναι ότι το ΔΗ.ΚΟ συντηρεί μια ομοσπονδιακή πρόταση με υφέρπουσα βούληση διχοτόμησης , δια μέσου εμπράγματων αναβαθμίσεων του κατοχικού μορφώματος.
Αν το κόμμα αυτό εμμείνει στις γνωστές θέσεις του θα κινείται στον φαύλο κύκλο της εθνικής μειοδοσίας και θα συμβάλλει στην αναπαραγωγή της ραγιαδίστικης πολιτικής στηρίζοντας εναλλάξ τα μεγάλα κόμματα στην εξουσία.

Η συμβολή του Ε.ΔΗ. Κ στην διαμόρφωση πρότασης εθνικής ανασυγκρότησης

Η κυπριακή κρίση που εμείς οι εθνικοκοινωνιστές περιγράφουμε ,στο οικονομικό πεδίο ως υπερσυγκέντρωση εξουσίας στην τραπεζοκρατία και στο εθνικό ως ροπή προς τον εκτουρκισμό της Κύπρου , μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πρόταση ριζικής και καθολικής ανασυγκρότησης και όχι απλών μεταβολών σε περιφερειακά ζητήματα που θα αφήνουν άθικτο το σύστημα που παρήγαγε την κρίση.
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Γροθιά στους νέους λινοπάμπακους

Με την δήλωση Λακκοτρύπη ότι “ οι προοπτικές ανοίγονται διάπλατα” μετά την λύση , για μεταφορά του φυσικού αερίου μέσω αγωγού στην Τουρκία , αποκαλύπτεται ξεκάθαρα η επιλογή της κυβέρνησης Αναστασιάδη και των υποστηρικτών της ( ΔΗΣΥ , ΑΚΕΛ , ΕΚΚΛΗΣΙΑ ) για τουρκοποίηση της Κύπρου.

Το πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο που πρόδωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ κατόρθωσε μέσα σε 54 χρόνια να καλλιεργήσει φιλοτουρκική συνείδηση και να ανοίξει προοπτικές για μετατροπή της Κύπρου σε τουρκική επαρχία.

Η μετεξέλιξη της βίας της εισβολής


Κατακτητές και προδότες προσπαθούν να επιβάλουν ένα εκτρωματικό μόρφωμα και να το εγκαθιδρύσουν ως ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
Πως είναι δυνατό να παραχθεί δίκαιο και μάλιστα πρωτογενές από την πρωταρχική βία της εισβολής και τον καταναγκασμό που ασκεί στην χώρα και τον λαό που υπόκειται την βία;
Το πρωτογενές δίκαιο που θέλουν να μας επιβάλουν δεν αναιρεί μόνο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αρχές του διεθνούς δικαίου αλλά αναιρεί και τις αρχές της λογικής και εγκαινιάζει ένα είδος υπανθρώπου που επιστρέφει σε μια προ-πολιτισμική κατάσταση .
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ούτε διχοτόμηση ούτε ομοσπονδία - Λύση πραγματικής δημοκρατίας

Η αποδοχή ζώνης ελεγχόμενης από τους “τουρκοκύπριους” είναι συνάμα και αποδοχή της εισβολής.
Η αποδοχή της δικοινοτικότητος με πολιτική ισότητα ισοδυναμεί με κατάργηση της αρχής του ενιαίου λαού της κυπριακής δημοκρατίας .
Η αποδοχή της ομοσπονδίας είναι συναίνεση στους πολιτικούς στόχους της τουρκικής εισβολής και εν γένει του τουρκικού επεκτατισμού που θα επιτρέψει την μόνιμη παρουσία του στη Κύπρο και θα ανοίξει την προοπτική του πλήρους εκτουρκισμού της.
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σκατά στα μούτρα σου Έρογλου


Ν.Έρογλου: "Oι έποικοι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα- Θα είναι υπήκοοι στο νέο "συνεταιριστικό" κράτος"


Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους Ντερβίς Έρογλου ο οποίος αποκάλυψε ότι οΙ έποικοι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα και θα είναι πολίτες της νέας κατάστασης πραγμάτων που θα προκύψει από τη συμφωνία. Αυτή είναι η θέση της τουρκικής πλευράς πρόσθεσε.

Σιγή ιχθύος από τον Ν. Παπαδόπουλο για τα ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Στην επιστολή του προέδρου του ΔΗ.ΚΟ. , Νικόλα Παπαδόπουλου προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,  όπου κριτικάρει το κοινό ανακοινωθέν και τις μετέπειτα δηλώσεις του προέδρου Αναστασιάδη στο διάγγελμα – συνέντευξη τύπου μετά την υπογραφή του κοινού ανακοινωθέντος , λέει πολλά και διάφορα που οδηγούν στην αντίληψη μιας καλής ομοσπονδίας που το κοινό ανακοινωθέν την προσπερνά για να καταλήξει σε μια κακή ομοσπονδία.
Δεν θέλουν να καταλάβουν οι λογής λογής ομοσπονδιακοί πως δεν υπάρχει καλή και κακή ομοσπονδία με τους τούρκους κατακτητές αλλά μόνο κακή που θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου.

Για το διπλό δημοψήφισμα και το δικαίωμα της ένοπλης εξέγερσης

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ. , Νικόλα Παπαδόπουλο παραδέχτηκε ότι οι δύο κοινότητες αποτελούν συστατικά μέρη του κυπριακού λαού.
Τούτη η παραδοχή , που είναι και η αλήθεια , αντιφάσκει με την πρόταση για διπλό δημοψήφισμα , πρόταση που από μόνη της είναι διαιρετική και διχοτομική.
Αν αυτό έχει συμβεί το 2004 είτε συνειδητά είτε από λάθος είτε από παγίδα εκ μέρους των Ηνωμένων Εθνών , δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναληφθεί . Διότι η επανάληψη του εισάγει την διχοτόμηση είτε πούμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα είτε πούμε ΝΑΙ.
Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Άκουσε “ελληνοκύπριε” του καναπέ

“ελληνοκύπριε” του καναπέ
Νομίζεις πως θα σώσεις την πατρίδα αν πεις ακόμα ένα μεγάλο ΟΧΙ στο σχέδιο που θα σου φέρουν στο δημοψήφισμα και για αυτό επαναπαύεσαι στη “δύναμη” της ψήφου σου και στη τύρβη του καναπέ σου.
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εθνικιστική αριστερά : ΕΞΩ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ( ΕΔΗΚ ) ως η πολιτική έκφραση του κινήματος της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , της ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , τάσσεται ενάντια στη παραμονή της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Ε.ΔΗ.Κ. : Η εθνικοκοινωνική θέση για τις αποκρατικοποιήσεις

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα τάσσεται υπέρ της αποκρατικοποίησης των ημικρατικών οργανισμών που είναι τα τσιφλίκια της κομματοκρατίας – φαυλοκρατίας που καταληστεύουν τον λαό.
Όμως η αποκρατικοποίηση πρέπει να μην καταλήξει σε ιδιωτικοποίηση ή μετοχοποίηση στους υπαλλήλους των ημικρατικών όπως διατείνονται οι κομματάρχες τσιφλικάδες , αλλά σε κοινωνικοποίηση μέσα από ένα μηχανισμό εθνικού χρηματηστηρίου που θα επιτρέψει την παραγωγική επένδυση του κοινωνικού πλούτου που στο παρόν ληστρικό τραπεζικό σύστημα μετατρέπεται σε παρασιτικό και τοκογλυφικό μεταβάλλοντας τους καταθέτες σε τοκογλύφους της παραγωγικής βάσης.
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τι απαντούμε στους εκφοβισμούς Κασουλίδη


 
Στους εκφοβισμούς Κασουλίδη εμείς οι αριστεροί εθνικιστές – εθνικοκοινωνιστές απαντούμε : 
  • Στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα.

ΤΟΥΡΚΟΠΟΊΗΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


Το δίλημμα Ομοσπονδία ή διχοτόμηση αποκρύπτει την αλήθεια. Είναι ένα δίλημμα που τέθηκε από την γραμμή της μειοδοσίας , που έθεσε ως βάση πως η επιδιωκόμενη λύση θα προκύψει από οδυνηρό συμβιβασμό μέσα από συνομιλίες.
Η ιστορική πραγματικότητα και η εξέλιξη αυτής της κατάπτυστης και μειοδοτικής επιλογής έδειξαν πως η πραγματική κατεύθυνση της είναι η τουρκοποίηση της Κύπρου μέσα από την αναγνώριση και ενδυνάμωση του κατοχικού μορφώματος.
Οπότε η ίδια η ιστορία αναδεικνύει μιαν άλλη πραγματικότητα , ένα άλλο δίλημμα : Τουρκοποίηση ή απελευθέρωση.
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το δικαίωμα της ένοπλης αντίστασης στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων


Ο εκπρόσωπος της αιμοσταγούς κατοχής και του εποικισμού της Κύπρου , Έρογλου , δήλωσε πως “...θα έχουν δικαίωμα ψήφου στο δημοψήφισμαόλοι οι πολίτες του ψευδοκράτους” .
Η πράξη αυτή θα σημαίνει την τελεσίδικη αναγνώριση του εποικισμού και την αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των εποίκων που κουβάλησε ο κατοχικός στρατός και οι “τουρκοκύπριοι” συνεργάτες του .
Η συμμετοχή των εποίκων στο διπλό δημοψήφισμα του 2004 είναι μια πράξη προδοσίας του Τάσσου Παπαδόπουλου και της τότε βουλής που το αποδέχθηκε ως και του κονκλαβίου των μειοδοτών ( εθνικό συμβούλιο) .
Η επανάληψη αυτής της προδοσίας θα αποτελέσει συνειδητό ξεπούλημα της πατρίδος που όμοια της δεν έχει να δείξει η ελληνική ιστορία.

Ο Έρογλου καταθέτει ξεκάθαρα τους στόχους του στις διαπραγματεύσεις

Ο εκπρόσωπος της κατοχής Έρογλου σχολίασε και αυτός το κοινό ανακοινωθέν στη βάση βέβαια των δύο συνιστώντων κρατών που θα συμφωνήσουν σε ένα συνεταιρισμό η διάρκεια του οποίου θα είναι συνεχής στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο θέμα του στάτους κβο επανέλαβε τη γνωστή προπαγανδιστική θέση περί απομόνωσης των “τουρκοκυπρίων” .
Στο θέμα της επιστροφής των Ελλήνων προσφύγων είπε πως “πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι το δικαίωμα της περιουσίας, η ελεύθερη εγκατάσταση και τα πολιτικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα θα διευθετηθούν με τρόπο που να μη ζημιώνουν τον χαρακτήρα της διζωνικότητας και δικοινοτικότητας του νέου συνεταιρισμού”.
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τιμή και δόξα στον Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Νίκος Αναστασιάδης άνοιξε με το κοινό ανακοινωθέν το δρόμο για την τελική τουρκοποίηση της Κύπρου.
Όμως υπάρχει και ένας άλλος δρόμος που τον άνοιξαν με το θυσία τους οι ήρωες της ΕΟΚΑ .
Ο δρόμος ο ανηφορικός που οδηγεί στη λευτεριά.
Τιμή και δόξα στον Ευαγόρα Παλληκαρίδη που στις 14 Μαρτίου 1957 απαγχονίστηκε από τους άγγλους κατακτητές , την παρουσία των οποίων αναβάθμισε η πρόσφατη συμφωνία Αναστασιάδη για τις αγγλικές βάσεις. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου 
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ 

Ε.ΔΗ.Κ. : Το κοινό ανακοινωθέν αναπαράγει την προδοσία

Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές η αποδοχή της διζωνικότητας την οποία επέβαλε η βία της εισβολής συνιστά προδοσία.
Η αποδοχή αυτή έγινε ήδη από τον Μιχάλη Μούσκο ( Μακάριο Γ ) .
Η αποδοχή της από τους επιγόνους του μακαριακού ραγιαδισμού φτάνει μέχρι το κοινό ανακοινωθέν του προέδρου Αναστασιάδη.
Συνεπώς η αποδοχή της διζωνικότητας και μόνο αυτή αποτελεί εκ μέρους του προέδρου ,συναίνεση στη προδοσία και αναπαραγωγή της.
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μίλησε ο Χρυσόστομος ο Β !


Η στήριξη του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β υπέρ της ομοσπονδίας και της ραγιαδίστικης γραμμής Αναστασιάδη δεν μας εκπλήσσει.
Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές η εκκλησία είναι μέρος της ληστρικής και καταπιεστικής ολιγαρχίας η οποία οσμίζεται οικονομικά και εξουσιαστικά συμφέροντα σε συνθήκες ομοσπονδίας και μετατροπής της Κύπρου σε τουρκική επαρχία.

Αναφορά Αναστασιάδη στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων

Η ψεσινή ομιλία του προέδρου της δημοκρατίας είναι ένα ντοκουμέντο μειοδοσίας που θα τύχει πολλαπλής ανάλυσης .
Επισημαίνουμε στη σημερινή μας ανακοίνωση την αναφορά του προέδρου στο διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων την οποία χαρακτήρισε ως βαρίδιο από τον Τάσσο Παπαδόπουλο.
Αναγκάστηκε μάλιστα κατόπιν πιέσεως των δημοσιογράφων να πει πως όταν θα είναι έτοιμο το σχέδιο “λύσης” θα ζητηθεί η απογραφή των “τουρκοκυπρίων” ώστε να λάβουν μέρος στο όποιο δημοψήφισμα μόνο οι νόμιμοι πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας .
Εξέφρασε μάλιστα υπόνοια περί πολιτογράφησης τούρκων εποίκων από την κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια.
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πορεία προς την “Λύση” μέσω αναγνωρισμένης διχοτόμησης

Από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της κατοχής Έρογλου αλλά και των αμερικανών , φαίνεται πως δρομολογείται διαδικασία εφαρμογής της πρότασης Χριστόφια-Αναστασιάδη για άνοιγμα της Αμμοχώστου με κοινή διαχείριση , με ανταλλάγματα το άνοιγμα κεφαλαίων ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. , το άμεσο εμπόριο κατεχομένων και Ε.Ε. , χωρίς να αποκλείεται η μετατροπή του παράνομου αερολιμένα της Τύμπου σε διεθνή αερολιμένα.
Επίσης διαγράφεται από τα συμφραζόμενα πως θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το θέμα της συνεκμετάλλευσης της κυπριακής ΑΟΖ.
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τουρκοπροσκυνημένε μειοδότη Αναστασιάδη



Τουρκοπροσκυνημένε μειοδότη
τα σχέδια που προσυπογράφεις δεν θα περάσουν .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - Ε.ΔΗ.Κ.

(Στο βίντεο που ακολουθεί έχουν ενδιαφέρον οι αναφορές του κ. Ήφαιστου στο διεθνές δίκαιο . Οι συμπάθειες του κ. καθηγητή προς διάφορους μειοδότες του κυπριακού κατεστημένου δεν μας ενδιαφέρουν.) 

 

ΟΧΙ στην "ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση Αναστασιάδη – Έρογλου.
Η εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών ανέγνωσε μετά το πέρας της συνάντησης το κοινό ανακοινωθέν .
Ο δρόμος άνοιξε για την κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και την αντικατάσταση της από την λεγόμενη ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .
Η Τουρκία μέσα από αυτό το έκτρωμα θα ελέγξει ολόκληρη την Κύπρο και θα ορίζει στο εξής τις σχέσεις της με άλλα κράτη.
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Από την κυπριακή δημοκρατία στο νέο-οθωμανικό μόρφωμα

Η λύση – διάλυση που θέλουν να μας επιβάλουν οι Αμερικανοί αποτελεί μετεξέλιξη του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα νέο κατακτητικό σύνταγμα που οι βασικές αρχές του δεν θα μπορούν να αναθεωρηθούν από τον λαό .
Έτσι θα ευνοούνται εσαεί μόνο οι ολιγαρχικές ομάδες των “τουρκοκυπρίων” και των “ελληνοκυπρίων” , των μουλάδων και των παπάδων σε μια νέα πολυσύνθετη τραπεζοκρατία στην οποία θα συμμετέχει κυριαρχικά η Τουρκία.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Απελευθέρωση η μόνη λύση – ΟΧΙ στην ομοσπονδία

Εκείνο που πρέπει να καταλάβει ο κυπριακός ελληνισμός είναι πως δεν υπάρχει καλή και κακή ομοσπονδία.
Οπότε η κριτική που γίνεται από κάποιους ομοσπονδιακούς στην μειοδοτική πρόταση Αναστασιάδη δεν έχει νόημα . Κάνουν κριτική σε μια μορφή ομοσπονδίας προτείνοντας δήθεν μια καλύτερη έκδοση της ομοσπονδίας.
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ στους εθνικόφρονες του ΔΗ.ΣΥ.

Θαμώνες των εθνικοφρόνων σωματείων , σύλλογοι αγωνιστών ΕΟΚΑ και λοιποί υπερπατριώτες που σκιάζεστε κάτω από την ομπρέλα του Δημοκρατικού Συναγερμού ( ΔΗ.ΣΥ. ) , γιατί δεν μιλάτε τώρα που ο μειοδότης Αναστασιάδης ξεπουλά την Κύπρο ;

Η κυβέρνηση Σαμαρά εγκαταλείπει την Κύπρο

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς σε χθεσινή δήλωση του κατόπιν ενημέρωσης εκ μέρους του προέδρου Αναστασιάδη , δήλωσε ότι «η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυπριακή κυβέρνηση τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας» .
Δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος συμφωνεί με την διαδικασία που περιέχεται στο κοινό ανακοινωθέν αναφορικά με το πάρε – δώσε σε θέματα που δεν έχει επιτευχθεί πλήρης συμφωνία , με την λήψη μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης που , σε συνέχεια παλαιότερων υποχωρήσεων , μετατρέπουν την κατοχική διχοτόμηση σε εμπράγματη αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος και με το διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων που θα επισφραγίσει την εμπράγματη αναγνώριση ακόμα και αν δεν προκύψει “λύση”.
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φραγμό στον τουρκοπροσκυνημένο μειοδότη Νίκο Αναστασιάδη

Το κείμενο για το κοινό ανακοινωθέν που προσυπογράφει και αποδέχεται ο πρόεδρος Αναστασιάδης αποτελεί προειδοποίηση διάπραξης εσχάτης προδοσίας.
Δηλώνεται δια αυτού του κατάπτυστου κειμένου η πρόθεση διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας και παραχώρησης της κατεχόμενης πατρίδος μας στους τούρκους κατακτητές .

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αδελφωμένα στο δρόμο της εθνικής προδοσίας

Πρέπει να καταλάβει ο κυπριακός ελληνισμός ότι το κοινό ανακοινωθέν δεν οδηγεί σε πρόταση λύσης που απλά θα τεθεί σε δημοψήφισμα για να εγκριθεί ή όχι από τον λαό.
Το κοινό ανακοινωθέν οδηγεί σε επιβαλλομένη λύση διότι πριν την κατάθεση του ολοκληρωμένου σχεδίου θα δημιουργηθούν θεαματικές ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ με την λεγόμενη εφαρμογή μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης , που περιλαμβάνεται ως όρος στο κοινό ανακοινωθέν.
Αυτά τα μέτρα είναι το άνοιγμα και η συν-δημιουργία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο κατεχομένων και Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Το κείμενο που ετοιμάζεται από τους Αμερικανούς , τους τούρκους κατακτητές και την κυβέρνηση Αναστασιάδη 'ήταν αναμενόμενο , διότι εκφράζει την πάγια γραμμή του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού .
Το κείμενο αυτό αποτελεί άρνηση θεμελιωδών αρχών δικαίου οπότε δεν παράγει καμία υποχρέωση αποδοχής του αλλά τουναντίον υπαγορεύει σφοδρή σύγκρουση με τους προδότες , τους κατακτητές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές.
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόταση του ΕΔΗΚ ενάντια στην επανέναρξη των συνομιλιών



Στη προσπάθεια της κυβέρνησης Αναστασιάδη με την παρέμβασητων αμερικανών , να προχωρήσει στη τελική φάση των προηγηθησών συνομιλιών που είναι η φάση του προδοτικού και κατάπτυστου ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ , εμείς οι αριστεροί εθνικιστές - εθνικοκοινωνιστές δεν απαντούμε με κενά συνθήματα αλλά καταθέτουμε εθνική πρόταση :

ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Κύπριε εργάτη
Οι κοινοτικοί μετανάστες σου αρπάζουν την εργασία και υποβαθμίζουν τα εργασιακά δικαιώματα σου .
Οι κοινοτικοί μετανάστες σε ρίχνουν στην ανεργία και σε αναγκάζουν να εγκαταλείψεις τη πατρίδα σου .
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η συμφωνία αναβάθμισης των αγγλικών βάσεων ( 15η Ιανουαρίου 2014 )

Η συμφωνία που υπογράφτηκε στο Λονδίνο την 15η Ιανουαρίου 2014 μεταξύ της κυπριακής κυβέρνησης και της κυβέρνησης του Ηνωμένου βασιλείου της μεγάλης Βρετανίας και της βορείου Ιρλανδίας επιβεβαιώνει και επισφραγίζει τα ακόλουθα :
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί διαμαρτύρεστε γραικύλοι;

Το κυπριακό κατεστημένο αναβάθμισε το κατοχικό μόρφωμα με το διπλό δημοψήφισμα και την συμμετοχή των εποίκων το 2004 υποβαθμίζοντας την κυπριακή δημοκρατία σε “ελληνοκυπριακό” εκλογικό σώμα και τώρα σπεύδει να διαμαρτυρηθεί για την δήλωση του Μπαν Γκι μουν περί εκλογών στην ελληνοκυπριακή κοινότητα.
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η εθνικοκοινωνική ιδέα της κοινοτικής αυτοδιοίκησης


Η κυβέρνηση και γενικά το σύστημα της ολιγαρχίας- κομματοκρατίας αντιλαμβάνεται την τοπική αυτοδιοίκηση ως μέρος της κρατικής διοίκησης , ως επέκταση αυτής ή εργαλείο της.
Έτσι θεωρεί ότι η εκ των “ανω” διευθέτηση των όρων λειτουργίας ( εδώ και εδώ ) της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί εκ των προτέρων ( a priori ) δικαίωμα του κράτους και της διοίκησης .
Η αντίληψη αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη και δύναται να παραβληθεί με τις “αδιαμφισβήτητες” προτάσεις των μεταφυσικών πάνω στις οποίες οφείλει κατά την άποψη τους να δομηθεί η εικόνα του κόσμου.
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο προδοτικός ρόλος της κυπριακής αστικής τάξης

Λύση του κυπριακού για τους Αμερικανούς σημαίνει κραταιός έλεγχος της περιοχής από τους αμερικανοσιωνιστές και οριστική απώθηση των Ρώσων από την Ανατολική Μεσόγειο.
Οι Αμερικανοί αυτή τη περίοδο βλέπουν ότι υπάρχει ευνοϊκό κλήμα για να προωθήσουν τα σχέδια της λύσης που τους εξυπηρετεί.
Αυτό το κλίμα ορίζεται όχι μόνο από τις ενδοτικές κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας , την επέκταση του Ισραήλ και την αναβάθμιση των κατοχικών αγγλικών βάσεων αλλά κυρίως από την συναίνεση της αστικής τάξης , των τραπεζιτών , των βιομηχάνων και του δημοσιοϋπαλληλικού μηχανισμού σε ένα άνοιγμα προς τις τουρκικές τράπεζες .