Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αναφορά στους 345 Σύριους λαθρομετανάστες

Για το θέμα των 345 Συρίων λαθρομεταναστών που υποδέχθηκε η κυβέρνηση Αναστασιάδη αξίζει να αναφέρουμε πως κατά δήλωση τους που επιβεβαιώνει ο υπουργός εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος δεν επιθυμούν καμία σχέση με την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Αυτό σημαίνει πως η Κύπρος γίνεται χώρος υποδοχής Σύριων αντιφρονούντων  και ενδεχομένως τσιχαντιστών.
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης παρέδωσε την Κύπρο σε ΝΑΤΟ , εγγλέζους και εβραίους


Στις νατοϊκές δυνάμεις παρέδωσε την Κύπρο ο Αναστασιάδης εμπλέκοντας την μάλιστα στον πόλεμο κατά των τσιχαντιστών που μόνο δεινά να προκαλέσει στην Κύπρο.
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Δ.Δ.Ο. θα είναι η θριαμβευτική ολοκλήρωση της εισβολής



Επιχαίρει ο Αναστασιάδηςπου ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζων Μπάιντεν αναφέρθηκε στη συνομιλία τους τρεις φορές στην τουρκική εισβολή.
Όμως η τουρκική εισβολή δεν μπορεί να απομονωθεί και να ιδωθεί χωρίς τα επακόλουθα της , τα νέα δεδομένα που βιαίως επέβαλε στα πλαίσια των πολιτικών στόχων που κατηύθυναν την ενέργεια αυτή.
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής σε τουρκοκυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα


Ελληνοκύπριοςποδοσφαιριστής αποφάσισε να βαδίσει πάνω στον δρόμο που άνοιξε η κεντρική διοίκηση του κυπριακού ποδοσφαίρου και να γίνει μέλος μιας τουρκοκυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας.
Το γεγονός αυτό είναι πταίσμα μπροστά στις προδοσίες των πολιτικών ηγετών της κυπριακής δημοκρατίας.
Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Διεκδικούμε αλλαγή πολιτεύματος


Όχι στον κοινοβουλευτισμό
Διεκδικούμε αλλαγή πολιτεύματος.
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ελληνική γεωστρατηγική


Στη γεωγραφική θέση της Ελλάδος – Κύπρου συγκλίνουν δύο γεωπολιτικά ρεύματα της Ευρώπης αφενός και της Ρωσίας αφετέρου τα οποία απολήγουν στην Βόρεια Αφρική και στην Μέση Ανατολή.
Το γεγονός αυτό υποβάλλει γεωστρατηγική συνεργασίας τόσο με την Ευρώπη όσο και με την Ρωσία.
Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής θα ήταν αναγκαία η διεκδίκηση αυτόνομου κράτους στον Πόντο που θα αποτελούσε κρίκο σύνδεσης της Ρωσίας με την Ελλάδα καθώς και η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Θανάσιμο το ενδιαφέρον των αμερικανών για το κυπριακό

Το νέο ενδιαφέρον των Αμερικανών για το κυπριακό εγκυμονεί φοβερούς κινδύνους. Η δρομολόγηση του σχεδίου εφαρμογής των λεγομένων μέτρων εμπιστοσύνης , όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές , που περιλαμβάνει την επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα πρόσθετης αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος νομιμοποιεί τελεσίδικα την κατοχή.
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο εθνικοκοινωνισμός ενάντια στην κοινωνία του αίσχους


Τα τέσσερα μεγάλα θεσμικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός είναι :
Η τραπεζοκρατία η οποία συνίσταται στη συμβιωτική σχέση κράτους και ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος.
Η κομματοκρατία – κοινοβουλευτισμός ( κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός) όπου η εξουσία εκπορεύεται από τις κομματικές συμμορίες και παραδίδεται σε αυτές.
Η παπαδοκρατία , όπου η παιδεία και η διαμόρφωση συλλογικής συνείδησης αφήνεται στους διαχειριστές του εβραιοχριστιανικού δόγματος.
Η εργασιακή ανισότητα ανάμεσα στους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα εις βάρος της παραγωγικής βάσης.
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εθνοφύλακες δεν παραδίδουν τα όπλα


Το Ε.ΔΗ.Κ. στηρίζει την απόφαση των εθνοφυλάκων να μην παραδώσουν τα όπλα και να αποτρέψουν την προσπάθεια της κυβέρνησης Αναστασιάδη για διάλυση της εφεδρείας της Εθνικής Φρουράς στα πλαίσια προδιαγεγραμμένης πορείας επιβολής τουρκοσυνεταιριστικής “λύσης”.
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΑΙΩΝΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΉ ΑΝΙΣΌΤΗΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Η εξαγγελία απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων ήταν αρκετή για να εξαναγκάσει την κυβέρνηση Αναστασιάδη σε υποχωρήσει και να υποσχεθεί στους δημόσιους υπαλλήλους ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση μισθών και εφάπαξ.
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΙ στην ανεξαρτησία της Σκωτίας

Οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στις 18 Σεπτεμβρίου  για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας.
Καλούμε επίσης τον κυπριακό ελληνισμό να μην ξεχνά ότι στην πατρίδα μας εξακολουθεί να υπάρχει η κατοχική στρατιωτική δύναμη των εγγλέζων φονιάδων αποικιοκρατών καθώς και να είναι σε ισχύ το κατακτητικό Ζυριχικό σύνταγμα .
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκάθαρος ο Έρογλου


Εκείνο που επιθυμούν οι τούρκοι στη Κύπρο , λέει ο Έρογλου είναι μια ομοσπονδία με ίσα δικαιώματα που θα την αποτελούν δύο ίσες ιδρυτικές πολιτείες.
Προσθέτει μάλιστα πως σε αυτή τη ομοσπονδία θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι εγγυήσεις της Τουρκίας καθώς και όλοι οι έποικοι που πήραν “υπηκοότητα” από το κατοχικό μόρφωμα θα παραμείνουν ως νόμιμοι πολίτες.
Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: προς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα , άνεργοι και απωθημένοι από την εργασία από τους κοινοτικούς και εξωκοινοτικούς μετανάστες , σταθείτε στο πλευρό των κομμάτων και των συνδικάτων των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να μην μειωθούν οι μισθοί τους , το εφάπαξ και τα λοιπά προνόμια που απέκτησαν στα πλαίσια της κομματοκρατίας και της κομματικής αξιοκρατίας.
Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έξω οι αγγλικές βάσεις – κάτω το Ζυριχικό σύνταγμα

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

Σε περίπτωση απελευθέρωσης της Σκοτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από ένα ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου , ανοίγει τον δρόμο στην Κύπρο για δυναμική διεκδίκηση της κατεχόμενης γης μας από τις αγγλικές βάσεις.
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ανήθικη και αντιλαϊκή η πρόταση Αναστασιάδη προς τους ομολογιούχους

Οι κύπριοι ομολογιούχοι που επένδυσαν στα τραπεζικά ομόλογα και έχασαν περί το 1, 2 δις ευρώ , πήραν χθες την υπόσχεση του προέδρου Αναστασιάδη ότι τα ομόλογά τους θα αντικατασταθούν από κρατικά ομόλογα. Μάλιστα ο αντιπρόσωπος των ομολογιούχων τα ονόμασε κυβερνητικά.
Η διευθέτηση αυτή εκ μέρους του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας είναι και αντιοικονομική και αντιλαϊκή και ανήθικη.
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς οι φασίστες μπορούμε να φέρουμε την πρόοδο και την ισχύ

Η ανάπτυξη που σου υπόσχονται οι συστημικοί πολιτικάντηδες μέσα από μαζικές εκποιήσεις μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Οι μαζικές εκποιήσεις – αρπαγές της περιουσίας του λαού και συγκεκριμένα της μικρομεσαίας επιχειρηματικής βάσης θα φέρουν περισσότερη ύφεση , περισσότερη ανεργία , περισσότερη φτώχεια και από την άλλη θα εξαναγκάσει το κράτος , προκειμένου να ταΐσει το μαμούθ του δημοσιοϋπαλληλικού τομέα με τους πριγκιπικούς μισθούς να ξεζουμίσει τα λαϊκά στρώματα της ιδιωτικής οικονομίας .
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Κομουνιστές , φιλελεύθεροι , διεθνιστές σοσιαλιστές , κεντρώοι τυχοδιώκτες , ακροδεξιοί “εθνικιστές” , τραπεζίτες , παπάδες , ολιγάρχες πλουτοκράτες και πάντες οι διαπλεκόμενοι με το σύστημα της τυραννίας και της καταλήστευσης του λαού γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο μια ιδεολογία μπορεί να καταστρέψει το βασίλειο τους .
Η τρίτη ιδεολογία του ΦΑΣΙΣΜΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΎ .
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: φασιστική αντίσταση στη ληστρική ολιγαρχία


Το κράτος της ολιγαρχίας σε συνεργασία με τα πολιτικά σχήματα που την στηρίζουν και την προστατεύουν αποφάσισε να επιτρέψει στις τράπεζες να αρπάξουν τις περιουσίες του λαού ύστερα από μια κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Ο νόμος αυτός δεν έχει καμία νομιμότητα εφόσον στρέφεται κατά των ζωτικών συμφερόντων του λαού. Έχουν κάθε δικαίωμα οι πολίτες να αντικρούσουν αυτό το νόμο με κάθε μέσο .
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ.: πως να βγούμε από την οικονομική κρίση



Για να αποφευχθούν οδυνηρές εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία που θα έχουν άμεσες συνέπειες κοινωνικές και εθνικές οφείλει ο λαός να ξεσηκωθεί και να απαιτήσει εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση.
Να στηρίξει το Ε.ΔΗ.Κ., το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα, ώστε να μπει ο τόπος σε πορεία ριζικής αλλαγής και αναθέσμισης.
Τι προτείνουμε :
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά τις εκποιήσεις έρχεται η τουρκοσυνεταιριστική λύση

Το κυπριακό κράτος βρίσκεται στα όρια της κήρυξης πτώχευσης . Το υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό καρκίνωμα που δημιούργησε ο κομματισμός και η τραπεζοκρατία των παπάδων και μερικών φαμελιών της ολιγαρχίας περιμένουν τα λεφτά της τρόικα για να συνεχίσουν το γλέντι.
Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΧΙ στην “εθνικιστική” ακροδεξιά


Έλληνα εθνικιστή
Αν απεχθάνεσαι το σύστημα και το θεωρείς υπεύθυνο για όλα τα δεινά του έθνους τότε πρέπει να αποφασίσεις να ξεκολλήσεις από την συστημική “εθνικιστική” ακροδεξιά και να εργασθείς για την πολιτική ανάδειξη της τρίτης ιδεολογίας .
Μην μένεις εγκλωβισμένος σε κενά συνθήματα και παραπλανητικές εικόνες . Η “εθνικιστική” ακροδεξιά τύπου Χρυσής Αυγής σε βυθίζει στο βούρκο του συστήματος της κομματοκρατίας , της τραπεζοκρατίας , της ολιγαρχικής διαχείρισης της οικονομικής διαδικασίας , της ολιγαρχικής εκμετάλλευσης της λαϊκής εργασίας , της παπαδοκρατίας και του εβραϊκού σκοταδισμού που επαγγέλλεται.
Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εθνικό νόμισμα και λαϊκή εξουσία


Για να έχει ένα κράτος οικονομική αυτονομία πρέπει να έχει δικό του εθνικό νόμισμα που θα εκδίδεται από μια κεντρική εθνική τράπεζα η οποία θα είναι εθνική και όχι μετοχική ώστε να βρίσκεται στα χέρια μιας ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας τραπεζιτών όπως γίνεται σήμερα .
Στη συνέχεια η διοχέτευση του νομίσματος αν γίνεται δια μέσου του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος που μοιράζει δάνεια και παρέχει λογής λογής διευκολύνσεις και χάρες στην παροικούσα του συστήματος ολιγαρχία τότε έχουμε το φαινόμενο της δημιουργίας ταξικής ολιγαρχικής τυραννίας πάνω στις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις , μιας τυραννίας που παράγεται και στηρίζεται από το κράτος.