Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ζήτω το ενωτικό δημοψήφισμα


Το ενωτικό δημοψήφισμα της 15ης Ιανουαρίου 1950 οδήγησε στον εθνικό-απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ με σκοπό την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Ο αγώνας αυτός προδόθηκε από τους πολιτικούς εκφραστές του και άνοιξε το δρόμο μέσα από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης να παραμερισθεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης – ένωσης και να δοθούν υπέρμετρα και απαράδεκτα δικαιώματα στην μουσουλμανική μειονότητα που συνδέθηκαν με δικαιώματα επέμβασης της Τουρκίας ως εγγυήτριας δύναμης.

Έτσι φτάσαμε σήμερα να συζητούν οι γραικύλοι και τουρκοπροσκυνημένοι ηγετίσκοι, τους οποίους αναδεικνύει ο αμνήμων και αποχαυνωμένος λαός , την δημιουργία ενός συνεταιριστικού κράτους που στην ουσία θα είναι ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας που θα δρομολογήσει τον πλήρη εκτουρκισμό της πατρίδος μας , της ελληνικής Κύπρου.
Όμως το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα καμιά συμφωνία δεν μπορεί να το καταργήσει και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να επανέλθει στο προσκήνιο από ένα αφυπνισμένο λαό και μια εθνική ηγεσία που ανυποχώρητη θα βαδίσει τον δρόμο της τιμής και των εθνικών δικαίων.
Η ύβρις που σκέπασε την πατρίδα από το 1960 μέχρι σήμερα πρέπει επιτέλους να καθαρθεί και οι προδότες να κάτσουν στο εδώλιο της δικαιοσύνης για να ριφθούν στα μαύρα τάρταρα.
Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.
Ζήτω το ενωτικό δημοψήφισμα.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ