Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γιατί η Κύπρος έγινε στόχος των τσιχαντιστών


Η Κύπρος μπήκε στο στόχαστρο των τσιχαντιστών και λοιπών φανατικών ισλαμιστών εξαιτίας της πολιτικής Αναστασιάση που παραχωρεί με κλειστά μάτια τον γεωστρατηγικό χώρο της Κύπρου στους σχεδιασμούς των Αμερικανών και των ισραηλινών.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν απέκρυψε ποτέ ότι θέλει να μετατρέψει την Κύπρο σε βάση επίθεσης υπό την διαχείριση του ΝΑΤΟ , των εγγλέζων που διατηρούν στρατιωτικές βάσεις στο νησί σε κατεχόμενο έδαφος και των ισραηλινών στους οποίους παρέχονται ήδη διάφορες διευκολύνσεις όπως η χρησιμοποίηση των ραντάρ του Τροόδους και του στρατιωτικού αεροδρομίου “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Το γεγονός αυτό που απορρέει από την πολιτική υποταγής στο ΝΑΤΟ, διαμορφώνει μια επικίνδυνη κατάσταση στη Κύπρο αν προστεθεί και η δυνατότητα διέλευσης τσιχαντιστών μέσω των κατεχομένων εδαφών μας από την Τουρκία.
Η μετατροπή της Κύπρου σε στρατηγικό βάθος του Ισραήλ μόνο ολέθρους εγκυμονεί.
Η θέση μας είναι πως η ασφάλεια του ελληνισμού της Κύπρου δεν μπορεί να παρέχεται σε ξένους αλλά στον εθνικό στρατό μέσα από την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα. Η αμυντική αυτή βάση θα δημιουργήσει επίσης τις προϋποθέσεις για μετάβαση από την πολιτική του ενδοτισμού στην στρατηγική της απελευθέρωσης .
Μόνο το ατσάλινο τοίχος του πανελλήνιου στρατού θα διαφυλάξει τον ελληνισμό της Κύπρου για να ανατάξει τις δυνάμεις του για την απελευθέρωση.
Κάτω η φιλο-αμερικανοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ