Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ξεχείλισε ο πατριωτισμός της κ. Θεοχάρους στις Βρυξέλλες


Η ευρωβουλευτής κ. Θεοχάρους μέσα από την κριτική πουασκεί προς την ευρωπαϊκή ένωση αναφορικά με την στάση της στο κυπριακό πρόβλημα, ξεσκεπάζει σε όλο του το μέγεθος τις κούφιες προσδοκίες και υποσχέσεις του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου που ήθελε άρον άρον να μπάσει την Κύπρο στην Ε.Ε., για να λύσει το κυπριακό.

Δεν περιμένουμε βέβαια από την κ. Θεοχάρους που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς να αναφερθεί στην βάση του προβλήματος που είναι η στέρηση του δικαιώματος αυτοθέσμισης και αυτοδιάθεσης. Δεν τολμά να σηκώσει το γιακά της Κύπρου για να φανούν οι αλυσίδες των εγγλέζων στο σβέρκο της, ενώ παριστάνει το ισότιμο κράτος μέλος της Ε.Ε..
Έργο όλων αυτών των πατριωτών είναι να σκεπάζουν τις αλυσίδες της πατρίδος για να μην φαίνονται ούτε στους ξένους ούτε στους ηλίθιους ψηφοφόρους τους και να απολαμβάνουν τα ωφελήματα της καρέκλας και τους παχυλούς μισθούς μέχρι να την αλυσοδέσουν με νέα δεσμά μέσα απο την προδοσία της Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας.
Τέλος κ. Θεοχάρους η Κύπρος δεν τελεί υπό ναζιστική κατοχή αλλά υπό αγγλοτουρκική κατοχή με την συνεργασία του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου και της εκκλησίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ