Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ : η μόνη ελπίδα είναι η επανάσταση


Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές πάντα λέγαμε πως τα λεγόμενα προγράμματα διάσωσης και τα μνημόνια που τα ακολουθούν, αποσκοπούσαν και αποσκοπούν στην διάσωση της τραπεζοκρατίας, όπου οι τραπεζίτες τίθενται υπό την υψηλή προστασία του κράτους και του αστικού πολιτικού συστήματος (κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός) .

Η διάσωση της τραπεζοκρατίας φορτώνεται στις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις με τον ίδιο τρόπο που οι βασιλιάδες και οι φεουδάρχες φόρτωναν τα έξοδα των πουταναριών τους ( φέουδων και παλατιών ) στους δουλοπάροικους.
Η υποταγή στην ευρωπαϊκή ένωση και στα μνημόνια της αποτελεί στήριξη της τραπεζοκρατίας και περαιτέρω υποβάθμιση της παραγωγικής βάσης των εθνικών οικονομιών.
Ο λαός δεν χρωστά ούτε δεκάρα στους τραπεζίτες. Μια λαϊκή κυβέρνηση θα όφειλε να τινάξει στον αέρα τα μνημόνια και να αποδομήσει συθέμελα τα φέουδα της τραπεζοκρατίας και της παροικούσας ολιγαρχίας.
Ως αριστεροί εθνικιστές – εθνικοκοινωνιστές, ένα έχουμε να πούμε : το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η επανάσταση ενάντια στο σύστημα που με διάφορα προσωπεία εξαπατά τις λαϊκές δυνάμεις σκορπίζοντας ψίχουλα και φρούδες ελπίδες.
Διαβάστε και την ανάλυση του Δημήτρη Καζάκη με την οποία συμφωνούμε σε πολλά σημεία της.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ